|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nije to bas tako.Da sam ja nekoga od "majstora" nazvao sujetnim, banovali bi me x puta.Mislim da je sve ovo postavljeno nakrivo i naopako.U svakom slucaju, ja cu ovde odustati od dalje rasprave, mislio sam samo da ce ideja o odvojenoj sekciji za one sa skromnijom opremom naici na vise razumevanja.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
(nisam sarkastican, samo mi ne pada na pamet takva tema da je bila u skorije vreme.........moze i na PM slobodno) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Mislim da je ipak bilo na moj racun.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Ma i jedan i drugi su OK momci, tu nema greske...Takodje mislim da znam na sta gorjan misli, kada govori o "siledzijstvu" , ali nazalost neke stvari se na forumu ne daju kontrolisati do te mjere. No evo, pokusacemo neke stvari jos vise preduprijediti, a ako ima nekih ektremnih slucajeva (za koje admini ne znaju jer ne mogu citati sav forum), moze na pm...
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |