|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
POzz!
Interesuje me da li je neko imao iskustva sa spravama kao sto su Line 6 Floor pod plus, Zoom G 7.1 ili slicnim procesorima do 250 evra... Ne ganjam neki perverzni zvuk, treba mi all around sprava da radi posao, za direktno stekanje u mixer, ali da bude max do 250 jura... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Kupi si Zoom G7 i miran si...ode? kasnije na TheStompBox.Net i skine? si soundove ("patcheve") i deri.....napi?i na koje pojačalo misli? koristiti procesor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Direkt u mixetu!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
A sad ozbiljno:nađi ne?to sa lampom u predpojačalu na procesoru,Digitech,Vox,Zoom...i to je to....zna se nači po oglasnicima rabljeni....guglaj malo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Da imam pojacalo ne bih uzimao procesor, mozda za efekte... Razmisljam i o Vox ToneLab-u posto ga svi hvale ali je 100 jura vise nego sto bih dao...
No, dobro, iskristalisace se nesto valjda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Iako će ti to zvučati kao svetogrđe, ako ti treba za direkt u miksetu, mo?da bi ti Behringer Vamp2 odradio posao, probaj ga, a dobije? i neku pedalicu uz njega, ako ba? nema? mnogo promena farbi. Ili uzme? starog POD-a ako naleti polovan i Behringer fcb 1010 da menja? farbe.
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Iako ce me neki napljuvati... ali Zoom nije vise ona zujalica...k'o sto nekad bese.. Moze da stane rame uz rame sa GT-6, 8, 10.. POD-om.. Voxom... i jos nekim iz vise klase
G7.1 ili G9.1 su sada veoma ozbiljni igraci... Naravno 9-ka kosta vise, ali G7 treba da je izmedju 250-300 kod nas!!! Moze sasvim slobodno da ide u miksetu i to BEZ pojacala... Meni to ima sasvim zdrav ton! Ali ukoliko i dalje nemas poverenja u Zoom, probaj Digitech RP-350.. meni se on takodje dopada a usput ima i XLR konektore.. za Miksetu dusu dalo... ili RP-500 RP je oko 150Evra.. a RP500je oko 250-300,zavisi u kojoj prodavnici ga nadjes.. Ahhh, da, upravo vidim da na thomannu Rocktron Utopia G100 kosta oko 240 eura.. kod, nas??? znas i sam ..bice tu negde (manje vise) a probao sam ga u Artistu. iiii to je vrrlo fino. Probaj!! Eto, i da, naravno, line6 flor POD plus... (nikako onaj Flor POD...) i ovom Plus je cena pala! sad je negde oko 220... na thomannu.. naravno!
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ok, hvala to su konkretni predlozi , pogledacu....
![]() U Artistu se za*bu nekad pa stave cene kao na Thomannu, nekad i manje cak sto je vrlo interesantno... Gde ima Zoom u BG-u da se proba, hteo bih ga malo testirati! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
U bivsoj "Noti" ulica paralelno ispod zelenog Venca... mada, ima ga i u mitrosu i artistu ponekad... nisam iz BGD pa neznam kad i gde sta ima, ali ja sam ga probao u Noti!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procesor za live | OFF | Gitarska Produkcija | 20 | 20-08-2008 02:01 AM |
Monitori do 350 eura | Ewan | Monitoring | 53 | 08-12-2006 06:45 PM |