Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-08-2008, 07:08 PM   #13
master29
Banned

Default Re: Predlog za spam itd

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
pa onda bi mogao da zamoli za dozvolu.. zar ne? da se obrati modu? mislim, shae tu teshko?

dobro.. moze i da se uvede test inteligencije i informisanosti.. pri uchlanjenju.. ko ne polozi, da mu umesto rezultata pishe www.yumidi.com

npr..
svi smo mi krenuli sa raznim upisavanjima i useravanjima na pocetku naseg muzickog bitisanja,neka ljudi pitaju....zato i postoje forumi,ne mosh se sve zna od jedanput...tako da samo treba njih uputiti na bolju organizaciju i nista vise,sve ostalo mi je glupo,jer smo svi bili u tom polozaju...nismo se rodili nauceni,mozda ni sad pojma nemamo a mislimo da znamo....eto ja sam muzicar i to mislim da znam da radim,cim mi izadje neki novi program ja se mucim da ga savladam,jer nisam kiberneticar i nisam bas tako dobar u raznim setup-ima,zato ovde imamo ljude poput buzgeta koji je meni u pocetku pomogao da napravim neki setup sa motuom,mogao je ladno da me odjebe al mi je bogovski izasao u susret i ja sam mu puno zahvalan...tako trebaju svi da postupe u svom domenu znanja...e sad kad bas neko odvali glupost!!!!!!jbg,toga svuda ima i bice.Pozz
master29 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules