|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Junior Member
|
![]()
sve sastanke mozete zakazati sa mojim menadzerom..
meni je inace zabranjeno da razgovaram sa muskarcima da mi ne bi u medijima pripisivali razne afere.. hahahhahahha hihihihihih ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Moderator
|
![]()
Eto razloga zasto ovde nema zena - zabranjen im je razgovor s muskarcima, cak i preko foruma..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Junior Member
|
![]()
pravila postoje da bi se krsila..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() @Silicon Science Znaci i ti si poceo da primenjujes onu staru novinarsku - ako nemas pricu, napravi je! ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Nisu ovi nasi narodnjaci naivni kad kazu "Monika monika, eh da si harmonika, bele dirke da ti diram, a na crne da ti sviram..." ![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Moderator
|
![]()
@ivanajukebox
To je vec stav napredne zene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Member
|
![]()
ivanajukebox
Dobre fotke ![]() Pozzz ![]()
![]() |
#127 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Administrator
|
![]()
Konacno malo zenskog svijeta...vec mi dosadilo da pregledam postove, kad znam da je tu uvijek jedno te isto
![]() ![]() Zaista, nikada mi nece biti jasno zasto se ovim poslom (produkcija muzike, tj svi njeni aspekti) ne bavi malo vise djevojaka? Posao je lak, nema fizikalisanja, trazi se kreativnost (u cemu bi djevojke trebale da su jos bolje, otvorenije, senzitivnije, ekspresivnije, rafiniranije itd...) ali eto... Sto se tebe tice Ivana, dao sam sebi za pravo da malo prelistam tvoje postove (oni oko pratecih i tekstova su zaista super), te mogu samo reci da mi je drago sto si tu, i nadam se da ces se zadrzati poprilicno ![]() Dobrodosla na rumski ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Moderator
|
![]()
E, stvaaaarno..ovo je za ban
![]() Al ti je dobra sala, priznajem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Pro Member
|
![]()
Bogme Mihajlo, poceces ti da placas zenske clanove foruma mnogo vise nego sto se placaju gosti...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta bi od tih slika? | DaBear | Slobodan Milunović - Boban | 8 | 23-08-2009 08:38 AM |
Kultna slika | Everbeatz | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 06-12-2008 09:17 AM |
malo ovozemaljskih slika | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 12-08-2008 10:05 PM |
Slike članova ovog foruma! | ANITA | Pricaonica | 316 | 10-09-2007 09:58 AM |