|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
banned
|
![]()
pa nemoj sada sve da kacis, nestace, cekaj da dodjem kuci, tamo imam bolje ozvuchenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
preslusao sam pesmu iz prvog posta
Meni se ovo ne svidja.Kao da si stavio distorziju na metronom.Dosadno.
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Zanimljiva ideja ali malo je hmm monotona...
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
tt
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Too heavy...produkcijski treba doraditi da ne bude ba? toliko sirovo...muzički? hmmm...nemoj da se ljuti? ali ovo zvuči kao ne?to ?to bi većina članova ovog foruma koja se bavi elektronikom mogla da sklepa uz malo truda..ja bar ne mogu da prepoznam neke tvoje autentične finese..
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
a jebiga, svaki trek koji uradim se gomili ljudi ne svidi a onima kojima se svidi - se bash svidi
recimo za ovaj trek me je instant nekoliko ljudi chiju muziku bash volim pitalo da rade remix mislim, realno, ne kachim ovde pesme da bi mi neko rekao da li mu se muzichki svidja ili ne svidja. vishe se uvek nadam nekom konkretnom savetu oko produkcije, a na svakom forumu ga dobijem samo ne ovde. jel pochuo iko druge trekove?
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
pozdrav kolega
ocekivao sam po komentima da ce prva stvar biti neki lo-fi industrial "iz duse" ali naprotiv onno pravi fancy industrial (noviji Laibach) sound, sta vise sonicno vuce bas na Tanz mit Laibach, sta vise dapace i puno jace - vrlo dobro kolega, slabo je trziste za ovakav violence ali stvarno odlicna stvar, vrlo dobro kolega ![]() dobar aranzman, desava se svasta, odlicno i za soundtrack za neko Toshiro Mifune kasapljenje ![]() koje sprave si koristio za kikove? cist brutal
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 17-08-2008 at 05:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Fali ti vokal na ovu "matricu", posto je definitivno pesma to (matrica), nije mi za instrumental, fali mnogo chudesa tu da bi bila instrumental, da...
Preporuchio bih ti da malo poslusas Download, Skinny Puppy i uostalom sve sto je cEVIN Key radio, mnogo toga mozes nauchiti, posto vidim da si definitivno u tom fazonu... Znachi, okej kao podloga za nesto sto bi mogla biti pesma... Smatram se merodavnim da to zakljuchim posto jakkooo dugo slusam taj zvuk... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
skinny puppy je komerc
![]() ja se najvishe primam na nurse with wound hocesh ti da mi uradish vokale?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi monitori - prvi trek | daniel aleksandar | Promocija radova | 4 | 20-03-2007 06:25 PM |
Novi Mix | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 101 | 07-10-2006 11:08 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |