|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Pro Member
|
![]()
Opet stara prica iz supljeg u prazno.
![]() Toliko puta vec prezvakavano ovde, " Ako se u obican CPU sa kompa ubaci lexiconov algoritam za racunanje reverba i propusti kroz nekog MOTUa, trebalo bi da se dobije APSOLUTNO identican signal, koji, kad bi se sabrao sa invertovanim originalnim, dao bi cistu tisinu..."...I nije bas sve tako crno na belo, jer da jeste ne bi mi sad ovde raspravljali .
![]() |
#93 |
Ivan Lekic
|
![]()
@Psionic
Ovo je dovoljno kvalitetna tema i korisna da necu dozvoliti da je unistis .. temu sam ponovo otvorio ali te molim da se ovde ne oglasavas .. ako imas nesto da kazes na temu reverba izvoli pa otvori posebnu temu pa pisi sta hoces @ostali Dragi prijatelji,uvazene kolege .. izvolite postujte nove primere,nove testove,nove rezultate itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
MAO
|
![]()
odlicno!
![]() a ja i dalje nikako da stignem do Maxa da pokupim onaj Rumour na test ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
mod?rateur analogue
|
![]()
evo ja odma jednu on-topic, za ugrijavanje..
ovo nije nista novo, jer sam stavio vec bio u "promociju radova", al cijeli snimak vozi XT kroz Eventide Orville; inverse 30tap delay od 600ms i glide reverb od 15sec. , pa eto : HumanError2 PS napokon sam poceo malo da citam manual ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
MAO
|
![]()
Heh, zabuna, Rumour je stigao za mene na test, a sprava je i dalje na prodaju, pa ako te zanima, javi se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Ivan Lekic
|
![]()
Kurzweil rumour je kod mene sad
![]() Masina je opaaakaa .. prosto ne mogu da verujem sta izlazi iz nje .. imam pcm81,91,eclipse i ovo ce mi po svemu sudeci postati omiljena sprava za koriscenje a trostruko jeftinija .. a verujte .. ni malo losija evo napravio sam neke testice .. sa naravno originalnim presetima bez editovanja i verujte,iznenadicete se ![]() ![]() big hall delay.zip large room.zip laser Verb.zip laser waves.zip reverse reverb.zip smooth hall.zip smooth plate.zip weighty platey.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Pro Member
|
![]()
Auuu pa ovo zvuchi sjajno... Nema sta, da kosta duplo vise bilo bi okej, a ovako je best buy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Da podsetim da je sprava bazirana na KDFX tehnologiji (KSP8,K2600),znaci ovo je u pitanju samo reverbator .. Tu je i jos jedna spravica .. MANGLER .. multieffect koji je verovatno super,ista cena kao i rumour .. a vec KSP8 ... mogu samo da zamislim,ali je i brutalno skup ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Sonar vs ostali | allegrosteva | Audio Software | 23 | 16-04-2008 01:31 PM |
Sample Rate Conversion (SRC) testovi | kejkz | Audio Software | 7 | 20-12-2006 08:33 AM |