|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
A sta sa tim Vestaxom?
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
pa ne znam, ucinilo mi se zanimljivim. ima li mozda ili u stvari sigurno ima dodirnih točaka sa tvojim projektom. evo ovaj video me u stvari zaintrigirao.
http://www.youtube.com/watch?v=EpCQ6XhzKR0
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Pa, dodirna tacka je Ableton Live za koga je i jedan i drugi kontroler prvenstveno projektovan. Osim toga, ne znam...
Taj Vestax mi nije bio uzor za dizajn, nije cak ni postojao u vreme projektovanja, ali sam zato bio inspirisan Korgovim Zero 4/8 konceptom kombinovanog audi-a i MIDI-ja, mada se i Zero uzasno razlikuje od ovog mog. U svakom slucaju taj Vestax deluje kao dobra masina, kao i Korg Zero.
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
pitanjce: dokle je stigao projekt?
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Ne previse daleko. Nedostatak vremena i para. Zavrsen je opticki jog, a kako radi mozes pogledati 2 video snimka na flikru kao i ostale slike. Veoma sam zadovoljan kako jog radi kao i samom konstrukcijom.
http://www.flickr.com/photos/fibra/s...7604784071855/
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
U je....! i ovo "malo" pa je fantasticno. u cemu si testirao skrec? abletonu? kako? ne znam kako dobit ovako precizan skrec. neki vst? imam hercules dj konzolu i probao bi je iskoristit za takve manipulacije. pomoc? tip?
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Hvala. Scratch je testiran u Traktoru jer Live nema direktan scratch, ali se nadam da ce se to promeniti u nekoj od narednih verzija. Preciznost zavisi samo od rezolucije jog-a. Stvarno ne znam kolika je rezolucija Herculesovog jog-a a pitanje je dali je uopste opticki. Uvek mozes da probas sam i vidis dali te zadovoljava. Nebih ocekivao nesto posebno od Herculesa, pogotovo ne visoku rezoluciju.
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
da slazem se, slaba rezolucija. ne ocekujem nista xtra samo mi fali taj *beni skrec samo tako. nista pretenciozno ali fali. probao sa deckadanceom samo moram jos poradit na svemu tome. za moje potrebe mi je bio savrsen frutyloops-ov plug s herculesom ali nece bez frutyja
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Kad smo vec kod scratch-a, pogledaj ovaj reaktor scratch. Dosta sveze zvuci...
http://www.youtube.com/watch?v=J11GXHHY0aY A za ammobox si mozda i cuo... http://www.youtube.com/watch?v=5ZI-0zagrvU
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
hmm na kom principu radi ovaj reaktor, ja se bavim skrecingom ali ovo ne kontam...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 21-08-2009 11:15 AM |
Ableton+mixer, jel probao neko? | peka | Computer Hardware | 5 | 27-04-2009 03:20 PM |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |