|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
verovao ili ne fender
imao sam gd(ili tako nekako)47c (katvej) i to je zvucalo fantasticno vrat dobar sajds i bek palisander ako kupujes akustaru do 1000e gledaj samo da ima palisander (jer svako drugo drvo trazi zecu obradu da bi zvucalo dobro - a pogotovu mahagoni) kostala me je 700e - 100e manje jer sam je u mitrosmjuzik-u uzo' neposredno pre nivelacije cena a poso' za jamahu (kante sve do jedne) jos je plus gitarica imala dvostruki aktivni sistem (pezo + mikrofon) sto je bi perfektno zavrsavalo poso' za kako za bilo koju varijantu studija tako i uzivo mada mislim da se taj model vise ne pravi ali verovatno ima naslednik tog modela ... imao sam neku frku pa je prodah bezveze i nikad necu prezaliti to a da neverovatno je stimovala ... cista sreca ne verujem da cu ikad vise kod nas da nadjem tako nesto opet ... -------------- edit uuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tek sad videh datum teme ![]() Last edited by crazy milojko; 06-08-2008 at 08:01 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ozvuchena akustara do 500 eura | HeatMan | Gitarska Produkcija | 40 | 29-05-2009 08:48 PM |