|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
... osim ako nije bila varijanta - probaj, proveri,plati i nosi, a vi niste odmah videli problem... onda je greska na vama...
Pozz
![]() |
#12 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Objasnjenje koje sam od Rogija dobio je da on nista sa tim nema, da je sve bilo o.k. i da su moduli bili ispravni ![]() Stara prica... zajebes coveka, pa ga posle pravis budalom. Posto su "moduli ispravni", moja ponuda da "prodavcu" uredno komprimujem vocal za A1 pesmu na njegovom CD-u jednim od njih i dalje stoji ![]() Elem, posto ova tema nije otvorena da bi se bavila necasnim prodavcima (mada o tome necu cutati), ne bih da idemo u offtopic... sta se desilo desilo se... iznosenjem problema ovde se nadam da ce se javiti neko ko problem moze realno da resi i da ti kompresori prorade kako treba. Na srecu po njega, a na zalost po Ogija, Bracu i mene, Rajko Marichic je u U.S.A., pa to otezava situaciju, ali... nadam se da ce Ogi, Shimpraga... ili neki drugi moj prijatelj predloziti neko razumno resenje i da ce na kraju sve biti O.K., jer se ova pricha vuche mesecima. Sto se tiche iskustava sa stvarima kupljenim u oglasima na rumskom, nemam nista protiv da neko otvori takvu temu u "prichaonica", ili "razno" i rado cu izneti sva svoja isustva, a ima ih jos ![]() Ipak su ovo retki slucajevi i nadam se da ce ih i ubuduce biti sto manje, ali, oglas je oglas i nikada se ne zna na koga ces da naletis... Evo kako izgledaju kompresori za sada ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Mason
|
![]()
Evo i fotke sva tri (cetiri) uredjaja zajedno!
![]() Heeeh... ma proradice... smislice se nesto ![]()
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
imam doma dva EMT-a koji čekaju u redu ra rekiranje...... uglavnom, imam isti problem kao i ti... stvar je stvarno u rekiranju...... to je tako kod opreme starijeg datuma koja je puna tantala..... na?alost, tantali imaju unatoč puno boljim performansama u odnosu na elektrolitske kondenzatore puno kraći vijek trajanja..... tako da kad se to izrekapira, trebalo bi biti u redu... imap sam već takvih problema sa opremom tog datuma...... elektroliti imju vijek trajanja u najboljem slučaju 25 godina..... ali optimalni vijek im je 10-15 godina, i to ako niej bilo nekih većih izboja........ ovi EMT-ovi koje sam radio prije su jako ?umili, krckali, i izobličavali jer su kapaciteti promijenili iznos...... nakon rekapiranja je sve ?ivnulo, ali je trebalo odraditi pode?avanja.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Deki, jesi probao nesto sa servisom u Ustanickoj, koji se nesto vezuje za Artist (da li zvanicno ili nezvanicno). Cuo sam goomilu pohvala za momka koji tamo radi od nedavno (par meseci), cak ga porede sa Rajkom
![]() http://www.artmediapro.com/index.html
![]() |
#16 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() Deki, zovi ih slobodno, resice se sve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je posle tog Mise dosao neki 'Tesla'..... ne mogu da se setim kako se covek zove
![]() |
#18 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
i ja imam problem sa jednim emt257 koji ne radi kako treba isto od koleze Roginatora, ali nikako da se smilujem i iscimam coveka da vidim sta i kako. Prokleto sam lenj.
A ni na jednom ne radi metar tako da ako to resite bacite ovde spiku da i ja znam ![]() Pozz
![]() |
#20 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |