|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa zar ne bi trebalo da se kaze ko je bio prodavac?... ne mislim da bi mnogo njemu skodilo jer ako ima dobre cene svejedno ce prodavati uredjaje ali ce ljudi biti oprezniji jer ce znati da povratka nema...
Pozz
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
... osim ako nije bila varijanta - probaj, proveri,plati i nosi, a vi niste odmah videli problem... onda je greska na vama...
Pozz
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Objasnjenje koje sam od Rogija dobio je da on nista sa tim nema, da je sve bilo o.k. i da su moduli bili ispravni ![]() Stara prica... zajebes coveka, pa ga posle pravis budalom. Posto su "moduli ispravni", moja ponuda da "prodavcu" uredno komprimujem vocal za A1 pesmu na njegovom CD-u jednim od njih i dalje stoji ![]() Elem, posto ova tema nije otvorena da bi se bavila necasnim prodavcima (mada o tome necu cutati), ne bih da idemo u offtopic... sta se desilo desilo se... iznosenjem problema ovde se nadam da ce se javiti neko ko problem moze realno da resi i da ti kompresori prorade kako treba. Na srecu po njega, a na zalost po Ogija, Bracu i mene, Rajko Marichic je u U.S.A., pa to otezava situaciju, ali... nadam se da ce Ogi, Shimpraga... ili neki drugi moj prijatelj predloziti neko razumno resenje i da ce na kraju sve biti O.K., jer se ova pricha vuche mesecima. Sto se tiche iskustava sa stvarima kupljenim u oglasima na rumskom, nemam nista protiv da neko otvori takvu temu u "prichaonica", ili "razno" i rado cu izneti sva svoja isustva, a ima ih jos ![]() Ipak su ovo retki slucajevi i nadam se da ce ih i ubuduce biti sto manje, ali, oglas je oglas i nikada se ne zna na koga ces da naletis... Evo kako izgledaju kompresori za sada ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Evo i fotke sva tri (cetiri) uredjaja zajedno!
![]() Heeeh... ma proradice... smislice se nesto ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |