|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Ja
![]() Slazem se sa Silicon Science-om da izgleda malo gubi kompas. Ranije je imao ocigledan humor, satiru koja se lako kapira, a prethodni album... hmmm... Ovaj jos nisam chuo, pa za sada nemam stav. Cuo sam onu jednu pesmu koja se tu i tamo vrti... "Don Kihot". Meni je to O.K., ali ne bas onako kako sam otkidao od smeha na "Zdravo, zdravo mladic, ja sam Sasa Habic i muzick sam producent...", "Zastavnik Dzemo" itd. ![]() Ipak cu i danas pre slusati njega, nego aktuelne pop zvezdichuljke... Kad nema kishe, dobar je i grad ![]()
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Radiohead su u prvih 24h ako se ne varam digli preko 1.300 funti od "dobrovoljnih" uplata ovih sto ne umeju da idu na bittorrente i slicne zajebancije. Mislim da je prosli album Ramba vec bio smak kreativnosti, mada je i tu ubo vise pesama, a slusao sam novi materijal live, i dopalo mi se, nema veze sa "ocemo gusle" al kontam da je i njega to proslo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
@Artur-na koji prosli mislis? Dont happy be wory? Ili se varam da je to njegov poslednji studijski album. Btw, taj album mi je VRH vrhova
Edit Koji sam majmun. "Oprem dobro" je poslednji studijski album. U pravu si, tu je vec malo krenuo nizbrdo, mada je album i vise nego okej, cak odlichan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i hit ljeta je bizarno dobra pesma... Moguce da je odsvirao svoje, mada Rambo je uvek pun iznenadjenja, bio i nadam se ostao. Neverovatna je njegova nepredvidljivost na live nastupima, nekad smori do bola i pomislis da je prs'o, a onda na sledecoj svirci ODVALI, kao recimo, mislim prosle godine u Root 66 klubu u N.S.-u, gde je odradio koncepcijski nastup (a i svi su mu takvi), i ostavi te bez teksta. Last edited by silicon science; 04-08-2008 at 07:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Nesto mi je poznat onaj glas u pesmi "Ljetni hit" , ne Rambo, vec onaj drugi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
To je najbolja fora za koju sam u zivotu chuo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ovaj" mu je valjda dao demo da mu napise tekst, ako je ispravna pricha koja je dosla do mene.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sam svoj majstor | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 281 | 02-09-2011 05:56 PM |
kako da svoj ms2000 pretvorite u ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 30-03-2009 03:38 PM |
Kako si birao svoj monitoring? | boggy | Zoran Vračević - Vrač | 3 | 30-07-2006 08:46 PM |
:: Pioneer najavljuje svoj DJ software :: | lesha | Audio Software | 20 | 28-10-2005 11:27 PM |