|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Superoperater
|
![]()
Moram da i ja nesto napisem... Imam Lunu 2 i A2496. Ja bi nju davno prodao, ali njene routing mogucnosti su fascinantne uz relativno dobar zvuk. Ono sto me jos uvek drzi da je ne prodam je softver. Naime, na sajtu svakih mesec dva izbace informaciju da stize updateovani softwer - vista kompatibilan i sta znam jos sta. I kad dodje dan koji su naveli kao krajnji rok, oni pomere za jos mesec dva... I tako do 101 i nazad! Pa to je cist bezobrazluk sa njihove strane da rasprodaju softver postojecim korisnicima drzeci ih u nadi da im je kartica up-to-date. A softver je papreno skup. To je proizvod sa najamaterskijom podrskom koja postoji. Pa cak i Audigy2 koji imam, ima bolju podrsku !!!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pokazi svoju konfiguraciju | dr.Ru | Computer Hardware | 493 | 31-01-2014 06:43 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |