|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
naso oglas 650 e
al avaj dok ja skupim keshica to ce da otide... A7 niko jos ne prodaje igleda da su ljudi zadovoljni sa njima.... ima ovi : http://www.musiciansfriend.com/produ...7&src=3SOSWXXA yamaha hs 50 m valjaju li cemu obzirom da lepo izgledaju. Valja li shta od KRK-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Aj ti lepo , kad skupis parice , pa cemo da pricamo
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
haha
vazi ali moram se dobro pripremiti, to se nikad ne zna.... evo sad mi je jedan ponudio da kupi moju skulpturu...ako se nagodim eto para. ![]() reci mi samo jesi li cuo yamahe tj. jel neko cuo. ja ih video u mitrosu ali onaj fini gospodin nije teo da mi da da cujem.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
kakav zvuk uopste volish?
Ja se mogu fino snaci na krk v seriji... Ove yamahe hs (ili tako nesto) mi se ne svidjaju licno, ali Msp serija moze da prodje...
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
eto za to su valjda bitni srednji i vosoki.... a neki drugi projekti su mi vst-i uglavnom i tu ima svacega, pa cak i hibridnih varijanti, akust+vst ali ne koristi sub tonove neke mega padove i to...uglavnom klasicno bas, bubanj, neki lead, gitare.....+etno instrumenti koje snimam zivo..... i tako to.... pozz da skratim pricu do 700 (+- 50 ) e koji se vase preporuke dakle : Mackie 634, yamaha MSP serija, A7 mi je za srce priraso, Genelec 8020 ste rekli da je suvise mali za tu lovu.... ima li dynaudio u tom cenovnom rangu a da svira istinito? Tanoy ste rekli da nije nesto kao ni Alesis eto toliko pa da zavrsimo lets vote!!!??? please ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Moj vote je Makie |
|
![]() |
![]() |