|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
cekaj, ko je prvi a ko drugi?
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
Ranije je na nForce2 bio Asus
sad na P35 Gygabite.. Nisam emotivno vezan ni za jednu...bitno je da rade... Gigabajta je Diviner sklopio i uspesan je OC cak 100posto.. Meni se svidelo pakovanje ... boja i dizajn ....verovatno font na omotu i boja pcb a... Sad je mobo u kucistu i nebitan mi je look..vazno mi je samo da me nista ne prekida, kad se zaletim u Nuendu...a to dal je asus il gigabajt...totalno je nebitno..
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
Pozdravljam sve ucesnike urednika i, moderatora rumskog foruma !!!
Svaki je pocetak tezak pa tako i moj pocetak ovde medzu vama. Bez daljne filozofije ![]() nesto brljam. ![]() Pitanje je postavljeno zbog brda softvera koji ne rade pod OSX a ista ta gomila softa su tri puta skuplja za MEKA. ![]() Sto bih hteo reci nikad nisam radio sa MAC-om. (normalno kao prvo financije su u pitanju ) sledece pitanje odnosise na rudav pro koje su sve mogucnosti jaceg procesora bez OC i zanjde pitanje kako stoje stvari kupvine jednog od tih sistema u Austriji. P.S.Mozeli se kod vas kupiti optmizovan operativni sistemWin XP takozvani Audio Windows. Molio bih Divnera za opsirnije informacije povodom kupovine. Pozdrav svima iz Beca DEMO))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Vibrator
|
![]()
lepo pise u naslovu teme: ruDAW XTM (OSX i WIN)
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Member
|
![]()
Pozdrav ekipi RuDAW masine su vam super ali mi nije jasno gde nalazite taj hladnjak za procesor pretrazio sam sve domace radnje i niko ga nema.
A sta mislite o cooler masteru V8? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Administrator
|
![]()
Da...tih kulera trenutno nema na nasem trzistu i mi ih nabavljamo preko svojih izvora, i to samo zato sto su se pokazali najbolji za ovu namjenu (inace bi daleko lakse bilo nabaviti i koristiti ono sto je vec dostupno na nasem trzistu). No ako u dogovoru sa jednim domacim uvoznikom uskoro (mjesec dana) izdejstvujemo uvoz vece kolicine istih, javicu ovdje.
V8 nismo probali, ali smatramo ako se ne juri perfekcija da ce bilo koji da radi posao, posebno ako se radi o masinama na default taktovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW ONE | dlukace | Computer Hardware | 2 | 10-01-2009 08:15 PM |
ruDAW ONE SE | diviner | Obavestenja | 0 | 15-08-2008 12:26 PM |
ruDAW novosti | diviner | Obavestenja | 1 | 20-07-2008 03:44 PM |