|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() front paneli vam lepo izgledaju... Kao sto rekoh... samo napred!!! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#32 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() hm
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
I to ne na obican kompjuter, vec na APLE(r)
![]()
![]() |
#34 |
ton magistar
|
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
ton magistar
|
![]()
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
Posle provere u recniku stranih termina i izraza, utvrdjeno je da se pravilno kaze: Hohstapler, a ne Hokstapler ili Hostapler. Takodje se pravilno kaze: Gelipter, a ne Gilipter. Predlazem da se pored ispravnog pisanja naziva pribegne i udvajanju suglasnka P, a broj 2 zameni recom DUO, jer, po mom misljenju, nazivi modela tako lepse izgledaju. Dakle zanimljivo bi bilo da pise: Stripper, Glitter, Gelippter, Gelippter Duo, Hohstappler, Ripper, Ripper Duo.
Pozz i jos jednom srecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Ili ne daj Boze 2riper
![]()
![]() |
#39 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
ovo duo je super ideja. ni meni riper 2 i gelipter 2 nije bas zvucalo dobro, ali nisan ima bolje rjesenje. DUO je super ideja! bas super! ![]() ne znan ovo za dva pp! pitat cemo frankopanka sto on kaze. meni se i to cini ok, samo ce sad bit duzi natpisi, a vec san neke jedva smisti. morat cu malo smanjit slova. btw: jos san malo, nakon tvoje primjedbe poravna raspored potenciometara, tako da se poklapaju po okomici na svim modelima (koliko je to bilo moguce), vumetar na hostapleru sam pomakao tocno u sredinu i sve knobove sam jos malo medjusobno razmakao da bude jos komotnije za rukovanje. naravno, radi se o milimetrima, pa mislin da zbog toga necu radit nove 3d rackove, ali ovo DUO cu ubacit. hvala puno, spajder! ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Mason
|
![]()
He, he... bem mu taj pravopis
![]() Zato mi na jugu Srbije to jednostavnije resavamo bez strancizma... a neke stvari tog tipa cak imaju i sopstvenu gradaciju: -Mangup -Pomangup -Najmangup -BICMAN ![]() ![]() ![]() A sto se tice sprava... he... vec dugo pratim sta radi ovaj gosn Franko. Svaka cast! Sta reci, izuzev da lik nije normalan ![]() Bravo!!! P.S. Sto se tiche "pop filtera". Moje iskusno oko dolazi do zakljucka da je ovo za one varijante naglashene na oko 60 Hz ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
UAD - Harrison 32C i Little Labs IBP | idekius | DSP forum | 27 | 19-12-2008 12:02 AM |