|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jel bio neko??? Kakava svirka ljudi uh. Video sam Artura iz daljine al nisam hteo da ga smaram. Zvuk je bio dobar, cak i vise nego dobar, i naravno sveprisutna anti Bush kampanja, koja je vec preko 10 godina prisutna kod gosn Jurgensena. Jedino sto je trajalo samo 1 sat
![]() O.T. Pekinshka Patka odvalila, pokazali su ovim matorim fegetima Sex Pistols kako se svira pod stare dane, a na Pistolsima sam izdrzao 15 min i pobegao. Last edited by silicon science; 15-07-2008 at 10:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ministriy oduvali, zvuk brutalan, jedino mi muski falilo bubnja. ubi se covek svirajuci za dzaba. Cak su bili komercijalniji nego sto sam ocekivao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
U pravu si za bubanj na Ministry-u, ubi se covek al slabo izaslo... S obzirom da je zvuk na main stejdzu "lutrija", moze se reci da su dosta dobro zvucali... Mada, gledao sam bas juche dvd Ministry iz '96 (Sphintour), gde je svirao Ray Washam, uh, 2 klase vishi bubnjar od ovoga. Ali Pistolsi
![]() Marky Ramone prijatno iznenadio, bio sam skepticham malo al kad sam chuo kako sviraju ![]() Last edited by silicon science; 15-07-2008 at 12:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
heh mene da su pitali zavrrsio bi im ludwiga za 3 minuta, znam decka koji ih skuplja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ministry su po meni bili najsvetlija tacka te nedelje uvece. Prva stvar ''lets go'' bila je malo ne razumna, ali onda je tonac namestio zvuk i sve je zvucalo mnogo bolje nego na disku, svirka uvezbana, bubanj ziv i nisam primetio ovo o cemu govorite da je bio tih, semplovi na mestu, a ovaj ne da peva nego peva, jedino mi je atmosfera bila previse blaga ocekivao sam mnogo vise i zbog toga mislim da su tako kratko svirali. Sve u svemu ne znam ko je sastavljao program Exita ali ubedljivo najlosije ove godine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
A atmosfera? Po meni to je trebalo da gori. A sem omanje sutke nista drugo se nije dogadjalo, dzaba bilo kresta vranih po livadi razigranih. Kontam da je pola mase tu vise iz fazona. Malo je onih koji zaista kontaju o cemu se radi i to je ono sto me skenja svaki Exit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
pa pod milim bogom niko od prisutnih to vece nije imao predstave sta da ocekuje od ministrija, ni ko su ni sta su, malo sklepan repertoar za to vece
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li ljubitelja Ministry? | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 05-09-2009 10:41 PM |