|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() Bila je to mala i drugarska pomoc, koju je Ivan od mene svakako zasluzio... vise puta... Cestitke!!! ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jes'.... jos me ubedi da ce pojacalo od 5kg dobro da radi
![]()
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Rekirao sam pojacalo i uradio stampu .. evo na kraju kako je ispalo ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Cekaj , sto si napisao 180 kad ti nemas 180 ( onaj sto ide u Boggy jevo zuto ) , vec dosta skuplji 180 HG HxR ..... ili sam se ja nesto pretripovao ????
Znas da sam ja odustao jer je bilo skupo ...... Pozdrav Last edited by Max; 18-07-2008 at 04:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Lekic
|
![]()
Tacno, ja sam kupio UCD 180 HG HxR i ne treba ga mesati sa znatno jeftinijim 180 ST modelom. Sta se nalazi u zutom pojacalu .. nije ni vazno za ovu pricu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Red je da cujem utiske. Valja li to nechemu, ili sam ja dzaba krstario Nish-Mezgraja i upoznavao lepote sela Srbije?
![]() Proslo je dovoljno vremena, pa sad mozes da kazes kako ti se chini pojachalo na BM15, a kako na NS10M.
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
Odje Oggy koji je kod Ivana u gostima upravo.
Ivan me zamolio da napisem svoje utiske, posto se celo vece zanimamo slusanjem. Moram priznati da sam vise nego prijatno iznenadjen i u svome kratkom zivotu nisam sreo pojacalo koje bolje radi. Evo, vec koji sat ne mogu da se odvojim od muzike koja ovako dobija potpuno novu dimenziju. Oko same izrade ne mogu komentarisati nista, posto sam tu zaista neupucen i moze mi svako prodati "m... za bubrege", ali ono sto cujem je zista posebno. Barem meni. Za sve ostale utise vredi jedino cuti kako pojacalo radi Pozdrav iz Kraljeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Serbia Rave 90's | Mika Technika | Razno | 8 | 06-09-2009 09:15 PM |
Hand made preamp SiCG? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 03-04-2006 02:49 PM |