|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
update;
završen minimoog vcf uparen sa xr vco-jom i sekvencetom: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
update:
skoro pa gotov kabinet. jo? fali dupli adsr i to je to..za sada. u kabinetu su: 2xLFO.a, 2xVCO.a, VCF, 1 Korg PS3100 rezonator, S&H, noise, VCA i jo? fali taj adsr x2. video skoro uskoro. pozdrav ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hebeno izgleda... po kojoj shemi si radio minimoog VCF, odnosno koju verziju ?
bilo je manjih promjena na dizajnu tokom 70tih. a najveca je bila prestanak uptrebe uparenih tranzistora za ladder. i kako ti to zvuci, rezonanca i sve, jel "miri?i" na original ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
shema za minimoog vcf je sa uparenim tranzistorima. "mriše" na original..ali nije original. poslušaj ovaj demo post iznad...ovo sa youtuba pa prosudi i reci šta misliš..nemam pojma..iskreno nije da mi je to jako važno..samo da je low pass.
aj poslušaj pa javi..baš me zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
tesko mi je rec koliko lici na original, sa ovim VCOom koji zvuci puno drugacije od mooga. i malo je rastiman ( imas li kvantizaciju na kromatsku skalu, na ovom svom sekvenceru, ili je potpuno "free" daklem moras gadjati frekvencije..? ?)
ali, koliko mogu skuziti kad dignes rezonancu, filter mi zvuci jako dobro, bogato, "liquid" kao moog. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |