|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Jedno pitanje, o kojem smo vec prichali licno... ali, mislim da je interesantno za forum.
Svi smo mi imali do sada situacije da nas kolega "opere" pred klijentom, potencijalnim klijentom, da nas "pohvali" i tom pohvalom istovremeno zavuche kitu na kojoj kad se rasklopi pise "wellcome to Serbian music production, have nice holliday" ![]() Vec rekosmo... mala bara, mnogo krokodila ![]() Zajebana situacija spusta moralni prag kolega i svi znamo sta se desava, a cesto smo i prisustvovali, a mozda i ucestvovali u grozotnim kombinacijama tipa: " ![]() ![]() ![]() Da ne pricam sta se moze chuti kad dva coveka iz posla sednu u kafanu... pa krenu lagano... ![]() S' obzirom na to da ti radis mnoge poslove koji su na listi pozeljnih za mnoge, cela armija njih bi na tvoje mesto.... kako ti gledas na takve stvari? Iz naseg licnog poznanstva mogu da zakljucim da nisi sklon "napushivanju" drugih, ali cisto sumnjam da mozes da izbegnes "carsijske priche" iza svojih ledja. Mislis li da je to sastavni deo posla, ili se nadas da ce takvi obicaji prestati kada se popravi situacija po pitanju muzike u zemlji i kada stvari dodju na svoje mesto? Sta bi preporucio mladjima, pocetnicima, koji se jednom nadju "pod paljbom"?
#2 |
Pro Member
|
![]()
Uff, od toga glava boli, u principu svi pljuju sve. Sto pre uspes da se iskljucis bice ti lakse.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
a sta je tek simpraga meni jednom na sms kucao o Lackiju, usi da ispeces!
![]() Ontopik - Svasta sam video, cuo, uradio ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Gos'n Arthur pametno zbori ! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
To sto Simpraga mene pljuje, to samo govori o njemu, tj. da je zavidan na moje uspehe!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Na cemu ja to tebi zavidim? Na sranjima koje radis?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mozda je sranje sve sto ja radim, ali sta ti majstore radis?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Po nekada uradim i nesto pristojno, ali se nebusam sa sranjima kao ti (a ima i toga)!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
E ja sam bar uradio 3 puta vise sranja nego ti!
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moja tema | R A V E N | Audio Software | 9 | 23-09-2009 06:52 PM |