| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  03-07-2008, 08:46 PM | #1 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Re: Ja bio u gostima... 

max, podeli sa nama svoje vidovnjacke moci @malena previse sam u svojoj kratkoj karijeri dobio materijala koji su snimali studenti ili svrseni studenti sa tog odseka u toj skoli da bih imao zabluda o kvalitetu skole kao takve, ogradjujuci se od pojedinaca koji bi i bez skole dokazali svoj kvalitet. Takodje sam, nazalost, upoznao (dobro, cak su i radili za mene), studenata i apsolvenata iste skole da bih imao nedoumica o kriterijumu prolazenja ispita. A o meni, i mojem putu sticanja znanja ne znas nista, te ga ne uzimaj u usta. U svakom slucaju, ne dozvoli sebi luxuz olako donesenih zakljucaka, narocito AKO si mlada i bistra. Mada max nesto tu muti.. | 
|   |   | 
|  04-07-2008, 02:13 PM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
				 |  Re: Ja bio u gostima... 

Samo malo psihologije ...... stav , rezonovanje i snishodljiv nacin pisanja apsolutno ne odgovaraju osobi u tim godinama , a previse potenciranja na " zensko - neznom " nacinu obracanja je pokusaj da se sakrije muska osoba koja sve ovo pise ..... A i ako ovlas procitas oba pisma , videces da je stav ove osobe vrlo jasan ..... a to je da na nevin i zenstven nacin odbrani kredibilitet ovih skola ...... pasivno agresivni tipovi ..... kao nas dragi Sloba  Pozdrav | 
|   |   | 
|  04-07-2008, 07:54 PM | #3 | |
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Re: Ja bio u gostima... Quote: 
  i nekoc sam pravio iste greske   | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 |