|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Od opreme imam:
888 I/O Digidesign 2x 882 I/O Digidesign Apogee Big Ban 192 Master digital clock Mix core card mix farm card d24 audio card Mac G5, mac OS X Pitanje je zasto ne mogu da ucitam ni jednu kartu? Da li znaci da, posto u uputstvu pise da je moj setup kompatibilan sa mac OS X i Mac G4, moram da imam G4? Postoji li neka caka sve instaliram na moj G5? Sve sam lepo povezao i spakovao! (proverio sam ribbon kabl i sve konekcije vise puta) Ako ne, koju konfiguraciju G4 mi preporucujete za pro tools 6.1? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Samo neke G5 masine sa pravim pci slotom su kompatibilne sa starim protools karticama sve ostale sa PCI-X karticama nisu.
Moras imati instaliran Panther OSX i Protools TDM 6.4 neznam tacno koje verzije za navedene ali pogledaj na digidesign sajtu user forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
evo ovde sve pise....G5 nije kompatibilan sa PT Mix sistemom...
http://archive.digidesign.com/compato/osx/jag/mix/ nadji neku dual G4, ima ih za dzabe..samo nemoj da ocekujes puno od sistema. Ukoliko nemas mnogo DSP kartica, brzo se potrosi dsp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
kupi pc :]]]]]]]]]]] ne zelim da flame-ujem ali stvarno ... mozda je to i resenje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Tu G4 samo crta screen ! Ne radi nikakav processing... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Molim uvazene clanove foruma da POGRESNIM savetima ne dovode ljude u nedoumicu, na primer: Koji bre Mercedes, kupis Daciu Logan, i nema sta da mislis!!!! (valjda mogu makar to da kazem, mnogo ste me prepadali i ucutkivali u mojoj borbi za istinu, pa se sada plasim da se uopste pojavim, ali nisam mogao da pfredjem preko navodjenja na lose....)
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
slazem se sa tim da je Mercedes=PC..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |