|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Pro Member
|
![]()
jegeru, jegeru... jebem li tiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Vibrator
|
![]()
skoro mi je crkla graficka, dobio sam drugu, nesto je opet pocelo da zeza pa sam pomislio da je napajanje, ali izgleda da mi maticna nije u redu
![]() ali sve je to ok, bar cu imati jacu graficku i bolju maticnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
VIP Member
|
![]()
Da malo pozitivno inventiliram! Dogovorila sam novi photo session, ovaj put sa super curom - fotografkinjom! Ako ni sad ne budem zadovoljna to onda znači da ja mo?da stvarno izgledam kao ?to ispadam na fotkama.
![]() No, idem sad na fitness i kasnije u shopping dobre odjeće. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Senior Member
|
![]()
JEL U OVOJ DRZAVI POSTOJI JEDNA FIRMA KOJU KAD NAZOVES DA PITAS DA LI JE TO NESTO STO SI NARUCIO STIGLO (A ROK KOJI SU OBECALI JE NARAVNO DAVNO PROSAO) DA NE KAZU "EH, U PM NEMAM POJMA STVARNO STA SE DESAVA NI KAD (DA LI UOPSTE) STIZE!!!!!!" ??????????!!!!!!!!!
ASJDEPROIQUDFGSPOIFJGalkasdjhrpasdf alkjg;lkJGA GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
MAO
|
![]()
odgovor je NE. Cak uzmu i da lazu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Senior Member
|
![]()
Maaaaa
dokle cemo vise da se lazemo eeee..... svi stalno: "moze pa moze, i NIJE PROBLEM" DOKLE BRE VISE?! EHHHHH FASDLKFJALSKDJFAL;SKJDF;LAKSDJF!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Pro Member
|
![]()
fino kaze kejkz, bez pistolja nema ni pravog instant ventiliranja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Pro Member
|
![]()
s obzirom da sam dobro procesljao zakonske regulative vezane za shooting spree sa napunjenim pistoljem odlucio sam da se vratim unazad i u ovaj thread napisem da mi je pun ku*ac sveg sto je lazno i isfolirano... a sad idem da malo kuliram po capital wasteland-u sa glatkim zaobilazenjem gore pomenutih zakonskih regulativa...
![]() p.s. a jesmo mi neki fini pa ni smajlija sa nekim oruzijem nemamo na forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() ko kaze da nemamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ventiliranje gluhe sobe | metalman | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 23-06-2009 06:41 PM |