Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Goran ?impraga

Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd...

Thread Tools Display Modes
Old 25-06-2008, 10:16 AM   #11
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Veceras POLICE na Uscu

Bio, proveo se extra, odusevljen sam potpuno. Zvuce bolje i energicnije nego u "najboljim danima".
Na mestu gde sam stajao je sve bilo vise nego OK.
Sad sam ukapirao da uopste ne znam sta bih napisao, a da stvarno lici na onaj utisak koji sam imao sinoc.
Jedino sto mi je zamerka je "jedna pesma viska"...
Da je proslo bez nje, mogli bi reci da je koncert bio idealan

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Old 25-06-2008, 05:26 PM   #12
fipke
Senior Member

fipke's Avatar

Bruka! Ja sam i vise nego odusevljen. Veliki sam ljubitelj ranog perioda Police-a, imam sve albume, singlice i itd, tako da nisam ni bio u mogucnosti da se objektivno udaljim kao arthur jer sam nakon konstatacije da je sve manje vise odlicno - poceo da se njisem i divljam! (sto je vrlo retko za mene na velikim koncertima)
A pogotovo sto me je odusevilo ozvucenje. A? a? Gde vam je sada line array?
Clair Brothers svira cisti rokenrol!! a i mix pult i outboard? ANALOGIJAAAAAA!!!
Old 25-06-2008, 05:57 PM   #13
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

čekajte ljudi, da se ne?to razumijemo: ja kad spomenuh DOBO? mislio sam samo da izrazim moje odu?evljenje zvukom istog, to je taj zvuk sa ploča....kad god bi ga udario ja sam skočio metar uvis....a bio sam u prvom redu i malo mi je falilo da preskočim ogradu pa nek ide ?ivot...

nego, koga zabole zvuk i bakrači...mi smo sinoć bili dio istorije (kako je pisalo u starim knjigama istorije, 6-ti razred)) te kompozicije, svirka, energija.....mislim toga vi?e nema...meni je ono sinoć bio najbolji koncert u ?ivotu...samo da je malo du?e trajao

nego, samo se pitam kako je to izgledalo prije 30 god kad su bili na vrhu....leleeeeeeeeee

The Police je definitvino moj izbor za bend SVIH VREMENA...i tačka
bassystem is offline  
Old 25-06-2008, 06:13 PM   #14
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

------------------------------------------- ovol'ki minus za mene sto nisam prisustvovao sinocnjem koncertu

@ drAaagan

1.tehnasia te ceka :P

2. ne verujem da su bili nesto tehnicki bolji sad su matoriji i tehnicki / sviracki namazaniji nego onda ali dobro verujem da je bilo vise energije nego juce ali jbg nesto mora da prevagne

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline  
Old 25-06-2008, 06:50 PM   #15
peter the great
Junior Member

Quote:
Originally Posted by bassystem View Post
čekajte ljudi, da se ne?to razumijemo: ja kad spomenuh DOBO? mislio sam samo da izrazim moje odu?evljenje zvukom istog, to je taj zvuk sa ploča....kad god bi ga udario ja sam skočio metar uvis...
Uze mi recenicu iz usta! Dobos je bio strasan! Uopste, Koplend mi je bio najupecatljiviji, "nosio" je ceo bend.

peter the great is offline  
Old 25-06-2008, 07:10 PM   #16
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Ubedljivo me je najvise odusevio Sting, koji je 99% stvari otpevao savrseno! Stvarno nisam ocekivao da tako dobro otpeva!
Mitjovan is offline  
Old 25-06-2008, 08:05 PM   #17
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by bassystem View Post
nego, koga zabole zvuk i bakrači...mi smo sinoć bili dio istorije (kako je pisalo u starim knjigama istorije, 6-ti razred)) te kompozicije, svirka, energija.....mislim toga vi?e nema...meni je ono sinoć bio najbolji koncert u ?ivotu...samo da je malo du?e trajao

nego, samo se pitam kako je to izgledalo prije 30 god kad su bili na vrhu....leleeeeeeeeee

The Police je definitvino moj izbor za bend SVIH VREMENA...i tačka
Potpuno se slazem, nego sam ja jos uvek pod takvim utiskom da cak ne mogu ni da se radujem kako treba.
Ono sinoc je bilo..... UFFF...

Oggy is offline  
Old 25-06-2008, 11:35 PM   #18
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

mali oglas:

mijenjam ofucani "every breath..." za polovan "synchronicity"...mo?e i "synchronicity II"
bassystem is offline  
Old 25-06-2008, 11:49 PM   #19
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

@alavux

1. jel moguće da to jo? uvjek dr?i? za mene?? onda to moramo po hitno

2. ma koga briga za tehniku i mazanje: to su pjesme, svirka, textovi, rifovi,....pa i da su sinoć (ne daj bo?e) bili na aparatima, prisustvovali smo jednom stvarno velikom i originalnom performansu....jednostavno, nema vi?e takvih bendova. Ja sam dosta gledao njihove stare koncerte i jednostavno, fenomenalno mi je ?to sam do?ivio da ih vidim u?ivo, ma makar bili matori i vidno manje energični nego nekada...ali opet, to je bio savr?en koncert, svaka stvar, pokret, kre?endo, dekr..., slika, solo.....sve na svom mjestu...a da ne pričam o Stingu, koji je super svirao, skakao, pu?tao semplove, PJEVAO???? Ma mislim, ludilo....pjesme koje su preradili i prearan?irali...atmosvera neviđena, par tabla loopova, par sint semplova....ni?ta natrpano sve s mjerom....pa onda one slike djece, koje idu od tu?nih do veselih?? pa onda one animacije sa crvenim simbolima sa "ghost on the machine"...ma da nije ni?ta nego čuti i vidjeti u?ivo sve te andy-jeve rifove, stewartove prelaze, snarove i HH? Dobro, ja sam njih ba? puno volio i slu?ao kao klinac (mislim, prva TDK SA-90 CrO2 koju sam imao, bila je snimljena sa Dont stand, When world.....) tako da sam ja ipak malo subjektivan...ali ipak

ja sam sinoć bio odlijepio....jo? sam se vidio na njihovoj video pozadini eh da mi je to bilo snimit za avatar
bassystem is offline  
Old 25-06-2008, 11:56 PM   #20
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Ladno nije bio Synhronicity...

http://www.youtube.com/watch?v=YSERf8I86rU

http://www.youtube.com/watch?v=251bboNSnCo

http://www.youtube.com/watch?v=deDXF6ijDbc

Oggy is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules