|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
imam samo jednu riječ "D O B O ?"
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Tuf, tuf, tuf, daje se na znanje!
Hvala basadzijo sto se javi, posle dugog samoizgnanstva. Mene mučio hi-hatoš. Mada tamo vidoh Kikoš i Mla-jangoš, pa me bi sramoš, kad čuh diskoš! Mada sto mene sramoš, kada drugijeh nije! Last edited by LACKY; 25-06-2008 at 02:24 AM. |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
je mix svakako nebitan u ovom slucaju. Da su veliki, i da su ogroman uticaj ostavili na istoriju, potpuno se slazem. Mnogo mi se dopalo pustanje Marley-a kao uvertire, nekako mi bilo onako, intimno. A da se odlicno drze za godiste, to je ubedljivo glavni utisak.
sto se "zamerki" tice, kad ih vec pomenuste, meni smetalo (bar tamo gde sam ja stajao, a to bilo nekih 4 metra ispred tonca), nepostojanje timpana, ubi se covek svirajuci, a sve negde nigde. Taj dobos je stvar ukusa, ja vise volim nize stimove i duze sustaine, al kontam da je ovo njegova zelja velika. A jes i hajhet, tojest, kompletan OH bio malko tisi neg sto bi ja voleo. Al zato glas, boja i mesto, fantasticno. Gitare uglavnom odlicne, i nesto mi je smetalo, neka rupa u bass-u, al kontam da je frajer tako malko stihijski to i svirao. Mnogo energije, umece,i lepe muzike ipak su glavni utisci. I da, stvarno umeju da zazvuce na momente ko da ih ima 16 na bini a ne 3ica. |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
E to!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Evo od mene, snimak bulja, mobilni.
http://www.youtube.com/watch?v=S0ie8t84HYU Last edited by LACKY; 25-06-2008 at 03:05 AM. |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Bio, proveo se extra, odusevljen sam potpuno. Zvuce bolje i energicnije nego u "najboljim danima".
Na mestu gde sam stajao je sve bilo vise nego OK. Sad sam ukapirao da uopste ne znam sta bih napisao, a da stvarno lici na onaj utisak koji sam imao sinoc. Jedino sto mi je zamerka je "jedna pesma viska"... ![]() Da je proslo bez nje, mogli bi reci da je koncert bio idealan ![]()
#7 |
Senior Member
|
![]()
Bruka!
![]() A pogotovo sto me je odusevilo ozvucenje. A? a? Gde vam je sada line array? Clair Brothers svira cisti rokenrol!! a i mix pult i outboard? ANALOGIJAAAAAA!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() btw. s obzirom da je ovo njihova zadnja turneja uopce...tako mi je zao sto nisam uspio potegnut iz splita ![]() ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|