|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
tatina cerka.. do jaja.. eee da sam ja take krvi.. meni cale ima dodira sa muzikom kolko i ja sa vojnim operacijama u checheniji.. jedino ga izvlachi shto je krenuo na ETF na radiotehniku i akustiku.. al je ubrzo preshao na smer sa kompjuterima.. dupe jedno od choveka..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
koju je pevao Oliver Dragojevic. "omakne" se njemu zaista poneka lepa melodija, ili tema. Ako se dobro secam, tu sam svirao OBERHEIM FVS 4, ARP OMNI, i mozda clavinet D6, ako se u matrici cuje, ne secam se, a snimio je Tahir Durkalic u studiju V PGP RTS, ne znam cak ni godinu....
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
imao sam utisak da je arp u pitanju.. hvala na infou..
btw, da li je teshko doci u kontakt sa njim? i da li mislite da bi mogao da pruzi "prava" za obradu (presviravanje pesme, bukvalno) meni.. eto, ja tu pesmu stvarno mnogo volim, i voleo bih da kompoziciji dodam neki noviji sound, ali da glavna tema ostane ta.. samo shto bih dodao synthove i gitaru itd itb.. ![]() bez problema bih se odrekao kinte koju bi donela pesma.. mislim da nije bash sve u kinti, neshto je i u muzici.. najiskrenije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]()
heat , ja ti nisam reko da mi je to ujak? :P
Oš da ti završim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
kunem ti se da mi je bash pao na pamet arp kad sam chuo synth.. dodushe, sad kad sam "omatorio"..
@balti: zavrshi ti meni neshto drugo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Odakle vadite ove podatke ? .....? Vlasnica koliko i kojih hitova..? Imala je jedan singl "Ride" bio na 24-om mestu glavne UK single top liste (nije lose s'obziriom da je sam izdao plocu na njegovom labelu u Engleskoj!) Znam, jer sam ja radio glavni club remix (SE16 Full Vocal Club Mix)... Posle par godina, pronadjem stvar od Aliyah koju su poplasili 100% !!! Druge pesme su prdnule u chabar! Za baladu ih zamalo Beckam nije tuzio jer su ga stavili u spot a nisu ga pitali. A drugi singl (Blacksmith radio) nista nije uradio.... Za parlament, doduse nista ne znam...sve je moguce u ovoj zemlji !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
ja sam naveo ispod teksta izvor ... tako da se obrati mascomu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
I da dopunim Slobu - tekst je napisala Marina Tucakovic... p.s. Nisam bas razumeo ovo sa BJ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
internet radio | SandRob | Razno | 10 | 11-07-2008 06:08 PM |
Savet za radio mix | Oggy | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 20-09-2005 01:20 AM |