|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
I sta mislite,da li smo coveku pomogli ili ga totalno zbunili?
![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
kolko je rekao, tolko i dobio
![]() mora svako od tih pojacala da proba da vidi valja li... svidja li mu se... mada on sve to sto je cuo i sto mu se dopada, cuo je u okviru benda tj. neke pesme... a tako nesto ne moze da cuje kada proba solo pojacalo ![]() ono sto sam ti naveo su svetski TOP hi-gain pojacala... ako imas prilike probaj pa se zezaj malo.. i pazari sta ti najbolje lezi... +LABOGA AMPS... to je kul isto... moze da posluzi ![]() poz!
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Pa ako zeli onakav zvuk onda definitivno na prvom mjestu Peavey 6505. Nakon njega Krank Revolution One i ENGL Powerball. Mesinog Rectifiera i Road Kinga ipak nebi stavljao u ovu klasu (sto se novaca tice)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
al mislim da ni jedna glava nece dat pantera il cob zvuk ako na nju na nakalemi jos brdo toga...ni marshall jcm (tsl, dsl) nije los ako cemo vec u detalje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Cajevec GA 100 - razbija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
nedavno sam imao iste "slatke muke" kod odabira glave..
mesa dual je prevagnuo iz vishe razloga ali mislim da je glavni-stvar ukusa inace,ne vjerujem da iz druge ruke ikad mozes saznati nesto o zvuku odredjene sprave (da ti neko prepricava o boji,sustainu..)moras to sam probati ali pod jednim uvijetom: obavezan A/B test (npr.dva favorita u isto vrijeme, na istom mjestu,sa istom gitarom, boxom,kablom,trzalicom) tako da nebude zabune, da tocno cujes razlike niti slucajno ono: danas probas peavey, sutra randall, za 2 tjedna eng, i to sve u razlicitim prostorima, razlicitog raspolozenja.. a onda tvrdis da je x bolji od y dati svakom pojacalu da se pokaze u pravom svijetlu, u sto manjem vremenskom razmaku i onda si siguran da je to taj "tvoj" zvuk pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Magnetna glava | dexyco | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 25-08-2007 10:12 PM |