|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
u prevodu, pomocu softvera kontrolises hardverski sintisajzer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Jbg.. Hteo sam da prevedem, da ne bude cist copy/paste, ali nisam stigao..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Koristi li ga neko od vas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja,kontrolisem preko njega 2digi miksera,1 sint 2 efekta i 4 sound modula i sve radi u slozi.Pojavljuje se kao plug-in automatizacija radi besprekorno sva podesenja cuvam u sklopu projekta de ces lepse
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Mene interesuje, posto bih koristio softwerski aranzer, da li se preko MidiQuesta moze uraditi sledece:
u soft aranzeru na jednom ritmu, recimo na midi kanalu br. 16, imam gitaru MSB=000, LSB=001, PRG=37. Njega sam povezao preko MidiYoke virtuelnih kablova (recimo da je port Midi Yoke 1) sa Nuendom u kom imam vise VST instrumenata. E sad, interesuje me moze li se ta midi poruka MidiQuestom poslati na neki drugi midi port, drugi midi kanal i drugi MSB, LSB i PRG (recimo port MidiYoke 3, kanal 13, MSB=012, LSB=63, PRG=048)? Ne znam da li sam jasno objasnio sta me interesuje ali ukratko, moze li ovaj program da primi jednu midi poruku na jednom portu a da posalje drugaciju na drugi midi prikljucak (bilo hardverski ili softverski)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
Pa sta ce ti midiquest za to, valjda slanje razlicitih midi poruka moze u samom cubendu da se izvede?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Teoretski moze.Fora je u tome sto midi quest ima lib za skoro sve postojece midi sprave(medju kojima nije midiyoke).Ima fora sa gemeric midi device gde bi morao peske da mu objasnjavas sta je sta ali to je previse zahyebanceeyeah da bi proverio da li ce raditi u praksi
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ne kontam te najbolje. MidiQuest mi pokazuje MidiYoke portove, i In i Out. Pretpostavljam da to znaci da ih prepoznaje ali sad mi trebaju pocetni koraci kako sve postaviti da radi ono sto mi treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pitanje | koki | Audio Software | 14 | 13-09-2009 04:23 PM |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |