|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#24 | ||
|
Moderator
|
Quote:
![]() Quote:
hehe hvala za pohvale.. iskreno, sad mi mnogo ide na kurac to shto je sve kul, a preterao sam sa bassom.. pa chak i za moj ukus.. (poshto sam posle par slushanja na nekoliko sistema, zakljuchio da sam se ipak zajebao) a shto se tiche upucavanja, veruj mi, sranje postaje sve toplije u bg-u.. sve vishe istripovanih budala ima ovde.. sve vishe kvazi kriminalaca, a ja sranja ne trpim.. tako da su vec bile neke tuche i to.. i naravno, prozivke u pesmama (tzv dissovi) koje ja izbegavam da slusham i radim.. jbg, reci mi u lice, il umukni.. jebo jadna prozivanja preko pesama.. al jbg, kad pogledash realno.. Kristijan Golubovic je skoro zavrshio svoj "rep" album, pa onda imash predstavnika familije navijacha, sa njegovim sranjima.. narkose i utripovane likove.. Ilu, Sha, Napoleona.. Sve mi je chudnije, i sve manje zelim da budem deo toga.. Ne zato shto se bojim.. Boli me kurac, nikad se u zivotu uplashio nisam.. nego, jednostavno, jadno mi je.. eto.. i eto ti klasichna pricha, cimali su me neki od tih likova, i kad sam otvoreno pokazao da ne zelim da saradjujem sa njima, chuo sam priche kako sam pizda i kako ce me "skenjati".. kako cu popiti batine itd.. tako da ono.. srpski tupak? chek prvo da izdam nekoliko albuma, pa onda.. taman da izlaziram svoju smrt pa zapalim kod tebe u crnu goru.. ![]() poz svima ps @ alavuk: nemoj spominjati krank dok sam ja u blizini, lako mogu da prsnem i pobijem sve u maxiju.. Last edited by HeatMan; 14-06-2008 at 02:14 PM. |
||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|