Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-06-2008, 03:08 AM   #11
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

mala digresija... ja sto sam naucio o postavci mikrofona, sto na VETS, sto u studiju, sto na liveu, sto od "razmene iskustava" sa drugim zaludjenicima, shvatio sam da NEMA CVRSTIH PRAVILA... ima POCETNIH TACAKA ali pravila NEMA

inace @ dandi:

ako ti je veliki problem sto za "fejder" Drincic kaze FADER i jos neke slicne stvari, onda treba da razmislis da li bi ti mozda bolje isli jezici?
on je jedan od one starije garde profesora koji slabije znaju jezike, ali zato neke stvari zna do bola
ne znam zasto nam je predavao snimanje zvuka, koje zna, koliko sam skapirao samo "teorijski" sto je i dovoljna osnova za pocetak bavljenja zvukom, mozda zbog nedostatka kadra? ko sto neko rece... ili ko zna cega... ali zato o akustickom dizajnu zna, i treba samo isisavati to znanje iz njega, to je problem... al ja sam platio i izvukao sam sve sto me je zanimalo u datom trenutku...
da se ja pitam, ja bih taj predmet, snimanje zv. podelio na 2 semestra i napravio bi mnoooogo ozbiljniji plan i program, doveo bih neke iskusnije predavace i vece znalce... i snimao ozbiljnije bendove... mi cak nista nismo ni snimali... vezbe su obecavale al su odma podbacile i mislim da smo samo ja i jos nekolicina iz moje generacije, zapravo nesto snimali... sve ostalo je bila smejurija...
cak i od Djordja Petrovica nisam nesto novo cuo... mislim nisam ocekivao da mi proda dusu djavolu i da mi za to da svo producentsko znanje ovoga sveta, ali ocekivao sam nesto vise...

o Stanimirovicki necu ni rec reci, sem da ne znam ko je njoj dao titulu doktora... doktora bilo cega?!??!?! aloooo??? ona nije za ismevanje ona je za zaljenje... to treba zabraniti a ne skolstvo

zna taj Drincic mnogo sto sta samo ga treba smarati do bola... stekao se on jedno vreme, odgovarao je kao spartanac na dato pitanje, al je smeksao (posto treba biti dosadan i smoriti ga) i onda je bio u stanju da prica pola predavanja na neko pitanje... on je kao enciklopedija zvuka, samo treba imati dobar "search"
O Pravici da ni ne govorim...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules