|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Uff, tesko pitanje, sve sto moze sa njim na crtu (mislim na kvalitet, ne kolorit), ajde da nepreteram ali tamo neki Redovi (mada neljubim zarko) 9098 pa navise. Ima sad tu cevnih varijanti interesantnih, ovi neki Uadi pa nagore. Moje favorite sam ti nabrojao. E da ima i Pop neku mrcinu od preampa, samo moram da ga pitam kako se to zove, radi opasno, ali to vec spada u Hi klasu.
Last edited by LACKY; 11-06-2008 at 12:47 AM. |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ma jasno, to je jako subjektivna stvar. Meni je gadno sto nemam bas cesto sa cim da ga uporedim. Jednom sam ga stavio sa M5 i preziveo je, mada se cuje razlika, naravno. Hvala, svakako
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pokupi se jednom sa tim Tridentom i Amet om i pravac kod mene ..... pa lepo uporedjuj do mile volje ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Eeeeee .... cuo sam za taj preamp sa 3 strane ( ukljucujuci i tebe sad .... ) ali niko nije zapamtio o kom preampu se radi ..... aj' saznaj , bas me zanima ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Da Bubnjarovski. A to je Groove Tubes Vipre ili Wipre, bem li ga.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
ja kad sam pominjao vipre dobio sam napush...
ako vam se ako neka vam se neka.. ![]() @lacky: Various Impendance Preamp.. chisto ono.. ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A moram da ti priznam , imam menjanje imendanci na par preampa .... i razlika je toliko mala , da stvarno ne znam cemu tolika buka oko toga ???? U savkom slucaju .... za 2800 $ , napunis ceo mali api 500 rack .... tako da , mislim da ( ja licno ) ne bih imao dileme sta da uzmem ![]() Ako dobro racunam .... za te pare moze mali rack , Great river , Api 512 i jedan Adesign p1 ............. mmmmmmmmm ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
... a sad sad cu i da sanjam to o chemu prichash.
![]() Last edited by HeatMan; 12-06-2008 at 11:32 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|