|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Svejedno , Slowstar ce ga kupiti ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zast se ljudi toliko loze na taj iphone
![]() Ipod je i ovak i onak bezveze i nepodnosim ga naravno zbog cijele price sa itunes, prenosom podataka itd. Ako se pod 3g misli na video-telefoniju to je isto beskorisno (imao sam u austriji 3g telefon i obavio 2 video poziva iz zezancije u godinu dana) a net ko net - ima ga i na boljim spravama. Meni se cini da ce oni sa svojim dizajnom i marketingom nabiti gadan monopol na te sve uredjaje a onda cemo lagano svi ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa loze se iz vise razloga, od design-a pa do OS-a koji je neverovatan.
Iskren da budem neverovatan je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Nisam se previse informisao o iPhone-u ali, da je lep-lep je.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da je lijep s tim se i ja slazem
![]() ![]() Meni se sam ne svidjaju te njihove restrikcije koje su poceli uvoditi prek tog ipoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
i pored svakojakog "anti elitistickog" pljuvanja po svemu sto je izaslo iz APPLE INC, morate priznati da je veoma lep, i da mu je ekran najbolji koji sam video na mobilnom, kao i da muzika sa njega (kao i sa iPODa) zvuci bolje nego na BILO KOM drugom mp3 plejeru, pogotovo sto cu ja slusati samo WAVE, a ne komprimovane fajlove kao mp3 ili AAC. na 16-ak GIGA koliko ima iPHONE, komotno staje vise od 15 mojih omiljenih CDova BEZ KOMPRESIJE, kao i ostale informacije koje su mi eventualno potrebne.Inace, kome nije jasno sta su APPLE proizvodi, savetujem sledece: Neka uzme BILO KOJI portabl mp3 plejer, i jako dobre slusalice za isti, kao na primer Sennheiser PX 100, i "ubaci" neki mp3 na njega, a pod istim uslovima i na BILO KOJI mp3 plejer iz iPOD serije, pa neka uporedi na istim slusalicama - bice veoma iznenadjen koliko je APPLE bolji... P.S. koristio sam par dana jedan iPHONE (postojeci model) koji je OVDE u Beogradu dekodiran, i mogu reci da iako "nelegalan" radi veoma dobro, cak i ima bolji prijem i zvuk od moje verne NOKIE 6300 (ajd' dobro, 3X je skuplji, znam, znam...)
![]() |
![]() |
#7 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.... samolaskanje ? Kakav elitizam ..... spravice , gadgeti , djubrenca ..... ne dao bog da mi to upravlja zivotom ili jos bolje da tetoviram jabukicu na chelo ![]() To treba prepustiti deci ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
koliko sam cuo, novi iPhone je od plastike, a onaj stari je bio metalni (koliko znam) jel tako?
tu je i deo odgovora zasto je toliko jeftiniji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
iPhone kontrolise Logic, Pro Tools, Live.. | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 12-01-2009 11:25 PM |
Stylophone na iPhone-u | DaBear | Razno | 0 | 10-12-2008 10:35 AM |