|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
jedan odlican savet
nemoj da letis jatom ! ![]() ![]() ![]() salim se , ako zelis u nocni provod poseti the end & fabric , dj shopovi te ne zanimaju mada mislim da kinetec shop ima sve i svasta http://www.kinetec.com/ , poseti njihov buvljak , zaboravih mu ime ali kolega lopovic ako vidi ovo moze da kaze koji je to buvljak , da si pitao za skotsku znao bi odma sta da ti preporucim sto se tice prevoza redroom je napisao kakva kartica postoji ali mislim da ima neka pretplatna markica za nekoliko dana ne secam se bas tacno sa kojom mozes da vozis metro/bus i sl.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Oyster karta - ALI uzmi nedeljnu varijantu , za zonu 1 i 2.(? 24.20 - neograniceno vozenje bus i tube) Kupis je na aerodromu, dole kod ulaza u Tube, i samo trazis doplatu od aerodroma do zone 2 (?1) inace, majmuni neznaju pa plate ?7 samo da dodju do grada u jednom pravcu !!
Turnkey - ja proso neki dan,,prazno unutra,,samo par kutija na ulazu sve ostalo izneli negde ! Thomann im je dosao glave, kao i drugi web prodavci !! Nije mi zao, bili su bahati i drski i tretirali sve kao majmune ( a oni sami, niko ne zna o cemu prica !!) |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|