|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
buduci da je cela atmosfera laidback zaista mi ne fali glasniji kick
ono shto bih uradio je da bih za zeru pojachao zvonca i za dve zere (lol) pad koji se pojavljuje u pozadini nisam ekspert za hop ali mi ovo ne zvuchi mnogo oldskul. moj savet vam je za oldskul hop produkciju da se obratite gospodinu suboticu :) http://myspace.com/bamboosaucer
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
@Max: run dmc? nwa? erik b & rakim? public enemy? ko?
![]() @dabear: znam, i meni je praznjikava matrica, al ono.. to sam radio tim likovima, a oni su mi jedva dozvolili da dodam padove i trombone ove.. uglavnom su u fazonu bili da bass kida (da podseca na matorog slick rick-a i mc ren-a), i beat da bude tako "prljav".. a bukvalno ispada kao da sam prve semplove bubnjeva sa kompa digao i bacio u pesmu.. @lag: nisam siguran da je ovo prostor za reklame ![]() edit: @ max: definishi muda? ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by HeatMan; 06-06-2008 at 04:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() Zezam se ..... tesko da mogu da ti objasnim ..... jednostavno bas zvuci prozirno .... kik i dobos su pretihi ..... sve zvuci sterilno i slabasno ..... a to sigurno ne zelis ..... Hocu da ti pomognem , ali ne znam kako da ti objasnim .... ja bih najradije promenio boju basa ..... za pocetak .... ili nesto uradio sa njim ..... Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
aj palim sad u studio dok nije kasno.. btw, bass treba da bude tvrdji, malo vishe punchy i da bude mozda chak i malo distorziran.. to mi zelish reci, jel? ![]() poz i hvala na pomoci.. ![]() edit: kapiram da je dovoljno samo da se digne kick i da se malo spusti bass i to bi bilo to.. ![]() ![]() ![]() ![]() btw, kako ti se dja pesma kao ideja? ![]() Last edited by HeatMan; 06-06-2008 at 05:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da ....... i slobodno bas moze i u Dim D .... da se malo rasiri da kick lakse prodje ..... Dobos , sa vise mesa i jace ..... kik ubedljivije ..... ..... za sada ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I bas i kick bi trebali biti tvrdji, ne zakucava ga dosta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
jedino je vrach reko dal mu se dja pesma..
![]() ![]() ![]() @maiv: videcu kako cu daodradim sve to.. ne znam.. juche mi je bilo ok, a sad mi je bzvz.. ![]() ![]() shit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Meni je bass prejak,treba mu sredjivanje u rasponu od 80-150hz.
Na vokalu bi stavio i deesser da skine sssss-kanje ![]() U aranzmansko-kompozitorski deo ne ulazim..mada je stvar catchy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ej...meni si sviđa fazon! Meni je ovo kool!
Eeeeeej bre HeatMan-e ako hoćeš daj ti meni ovo - pošalji mi akapelu i midi pa ima da ti ovo malo naduvam i produvam plus koja džez forica...tanki su ti ovi patchevi...odje ima da legne neki moogi bass ko bombona...dupli dobro komporesovani kick...ljepši e piano i brass i prava klasika! ![]() Last edited by balthazaar; 06-06-2008 at 08:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
skica - ajmo znalci | makaay | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 25-05-2008 03:38 AM |