|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Mozda je ostalo nesto od Miroslava Ilica iz Petice...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Uvek smo temeljno usnimavali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jos nesto da dodam,u svakom studiju ce te zateci pro-tools i poneki magnetofon sa strane koji sluzi vise za gledanje nego za rad.Bolje tu muku oko 24-kanalca preusmeriti u kvalitetan ,karakteran outboard i eventualno u 2ch/1" za master.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
De si Rajko
je su li zive pne trake na kojima smo snimali Beogradsku calgiju???? A sta se desilo sa studerom koji je tamo radio u studiju? Radi li petica uopste? Aca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Nasao si koga ces pitat, Rajko vec godinu dana zivi u Americi.
Radi petica, bio sam prije neki dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
znam da zivi tamo
nego jel ovo on??? jesu presli na pro tools u petici? jel jos uvek shef onaj krupni celavi cika sa krupnom glascinom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Petica presla na Pro Tools. Ako mislis na Zokija Vukcevica, radi jos uvijek tamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, man'te se magnetofona, to je manji problem, mada je na planeti do pretprosle godine bio JEDAN JEDINI proizvodjac, a skoro sam siguran da danas ne postoji NI JEDAN, taj je bio OTARI sa spravom MX 85 i MX 90 (cak 32 kanala na 2 incha) ali 99,99% danas vise NIKO ne proizvodi visekanalne magnetofone te vrste. Jos veci, mnogo veci je problem naci trake, citao sam skoro neki intervju sa producentom-manijakom koji je jednu rok grupu snimao na 2 "usinkana" Studera, imao je medjunarodni problem do neba i uz necuvena traganja po magacinima je uspeo da nadje 12 (slovima dvanaest) Quantegy traka od 2 incha, sto mu je jedva bilo dovoljno za projekat. NOVIH TRAKA OD 2 INCHA VISE NEMA!!!
(bar koliko ja znam, iz vise izvora)
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nema veze, i vi ste je chuli negde kao i mi sada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji mic? | eternoRBC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 16-12-2008 12:23 PM |
Koji je ovo pad ? | Max | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 34 | 12-08-2006 07:25 PM |
Magnetofon | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 36 | 11-10-2005 10:26 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |