|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
XP koji je trenutno kod mene na kompu perfektno sljaka na nekih 3-4 racunara (u pitanju su racunari mojih drugara, kojima sam isti windows xp, ja instalirao).
Pre ovog windows-a sam probao josh dva XP-a (jedan 32bita a jedan 64bita) i jednu Vistu (32bita). Ista situacija je bila i sa njima. Mislim da cu da zamenim maticnu a mozda uzmem i drugu graficku. Po pitanju graficke, ova moja ne silazi ispod 71 stepen, radio ja neshto sa kompom ili ne. Mislim da je 70 stepeni ipak mnogo, mada nemam iskustva sa grafikama koje su "silent", tj. nemaju kuler. Ako neko ima iskustva neka kaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Nema to veze. Silent varijante u igrama rade na preko 100% na ovim temperaturama, i ako su dobro isprojektovane, rade stabilno. Ni meni ne djeluje zdravo, ali ako proizvodjac daje garanciju na takve karte, onda je to to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |