|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa prike udji na site pa ce ti biti jasnije. Prvo ces da primetis Madonnu, Bon Jovi, Rihana,... pa tako sve redom ono sto gledamo na MTV-u... eto zbog toga sam ih preporucio... to je kao kad kupujes nov mercedes... nema sta da gledas ...sednes i vozis.. a za cenu sam cuo... nadam se da nisam pogresio.
![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a slovenac je isto super i sa njim imas super komunikaciju i ono sto sam vec rekao da je jako bitno... mozes da mu trazis prepravke dok ne budes zadovoljan a imas i domacih varijanti, mnooogo jeftinijih... al tu vec moras da se malo vise ukljucis i poznajes materiju ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mi za nas, a svet za svet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa sad' ste dosli do onoga sto ja napisah u trecem postu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ja bih se prvo uverio da je to dobro sto si uradio, pa ako jeste onda zasluzuje mastering, ne ocekuj previse, znam za situacije da se nekima vise svidja original od masteringa koji je radio bob ludwig ( a njega postujem jaako), na kraju Ogy je lepo napisao da odneses njemu, ja bio tamo i siguran sam da je to dobar mastering studio, jedino sto je srpski, a procitao sam da je Leb i sol masterovao u N Sadu zvuci odlicno, prema tome ako vec trosis onda trosi u Srbiji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
kupujmo domacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
slazem se sa tobom.. mada, mastering je puno vishe.. i trziste takvih usluga je danas ogromno, sto zbog primamljivosti brze love (nema muke sa procesom snimanja/raspolozenjem "umjetnika"), sto zbog realno dostupacnih alata za mastering (nema pulta, tj. svu svoju materijalnu, financijsku snagu ulazete u 2 kanala).. p.s.josh prijedloga!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi mastering studio Amsterdam | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 13-07-2009 05:06 AM |
Mastering Studio u Beogradu? | DaBear | Razno | 54 | 07-05-2009 12:42 PM |
Mastering studio / ing. | milosjeftic | Vlado Georgiev | 79 | 10-04-2005 02:52 AM |
ELETTROFORMATI mastering studio MILANO | ANTISHA | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 04-05-2004 08:24 AM |