|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
a jesi li probao one donje opcije ispod Crative asio - ono SB Audigy 4 {00} pa da vidis sta ti onda nudi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
jesam probo,sve je isto(osim 24/96 koji je sa samo jednim mix kanalom, valjda zbog puno bit i herca)!!!
ljudi jel neko ima ovakav problem??? pomagajte!!! Palo mi napamet nesto!! zvucnici su mi namesteni na 5.1 a sa tri 3.5 mm jack-a izlazi 3xstereo (glavni monitori,slusalice za vokale i pomocni zvucnici) da nema ovo mozda veze sa zauzimanjem nekih kanala za snimanje?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
ne bi trebalo. Ono sto tebe muci je jednostavno nefleksibilnost postojecih drajvera. Ili probaj sa nekom alternativom (asio4all, KX projekt), ili se lepo otvori jedno 90ak eura prvu pristojnu zvucnu kartu za svoje potrebe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Ma pretpostavio sam da raspored zvucnika nema veze ali kad je covek bolestan(pu pu pu) proba sve makar se jos vise razboleo! nesto slicno mi se desilo sa kX drajverim - popravili su moj problem sa microfonom,mogu da izaberem mic in itd, ali se vidi tj cuje da ih je neko sa strane ''sklepao'', pojavili su mi se puckanja u VST instrumentima a oce da poskoce i u svakodnevom slusanju mp3 fajlova a posebno je iritantan ''puk'' na levom kanalu u ACIDu!!! ASIO4ALL jos nisam probao ali mi se svidja sto se oni za razliku od kX-a ne mesaju sa originalnim ASIO drajverima,tako da cu njih da testiram sledece!!!
Preporuci mi neku ok karticu,do 100 evra nije previse ako je covek miran i naravno hvala ti na ljudskosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
pucketanja su najcesce simptom premalog buffera kartice, tojest osnovne latencije. Ako nadjes negde podesavanje toga, probaj da povecas vrednost. Sto se zvucnih tice, za tu kintu do oko 10k dinara kod nas moze da se nadje par stvari, moj savet ti je M-audiophile 2496, ja sam ga prosle godine nesto rabio usput, a kosto me je nesto preko 9k dinara u radnji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Antares microphone modeler | korenjak | Audio Software | 18 | 14-11-2007 04:47 PM |
Kick Drum microphone | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-03-2005 11:54 AM |