|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Jeste li provalili da je ovaj skorašnji hit " American Boy " od Estelle i Kanye West-a ima mahom pozajmljene elemente melodije pjevanja od pjesme Johna Legenda - Heaven?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
i dosta ideja i soundova od jamiroquai-ja...
o da , ali song je bomba mada je text zestoka kuruza ali vozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
[QUOTE=roginator;205539
o da , ali song je bomba mada je text zestoka kuruza ali vozi ![]() u potpunosti se slažem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
hahahah.. stvarno bih voleo da mi neko objasni kako su sve te pesme bombe.. da napravimo temu o mainstreamu i da shvatim zashto meni nishta (od gomile stvari koje ljudi vole) ne ide u ushi.. ovu pesmu, recimo, sam chuo tako shto su mi doshli ortaci i u fazonu..
"jao sale vidi shta smo chuli na bet-u" i upalili youtube... iz mog pogleda su shvatili da je vreme da ga i ugase.. ![]() meni je classic sa primom na beatu mngo bolja pesma, al i ona opet ima gomilu gluposti koje jedva varim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Vari travu, brate.
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
nema.. granichari rade dobro ovih dana.. blokovska ce tek na leto..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Pa, brate....mislim da ti ja mogu objasniti....lako... to je zato što se dopadnu ljudima Eto zato...sad, ja ili ti možemo da imamo drugačiji ukus, ali onda shvatiš da smo ja ili ti ili Pero sa takvim drugačijim ukusom manjina i da je vrlo lako da ono što se sviđa meni , tebi ili Peru -neće biti "bomba" za ostale...Tako onda naučiš da praviš granicu između onoga što se tebi intimno dopada i što intimno osjećaš i voliš i nečega što ti se prosto onako svidi, bude ti prijatno u trenutnku i zabavi te...Ja se lično već par godina trudim da sve, ali baš sve predrasude u vezi muzike razbijem kod sebe (uključujući tu i narodnjake) Tako da muziku klasifikujem po raspoloženjima i i trenutcimma slušanja...kad oću da kontempliram i najdublje doživljavam muziku - tada slušam jedno, kad npr. oću prosto da upotpunim jedan lijep i sunčan dan - tada slušam drugo...kad hoću da zaspem, kad oću da mi je muzika podloga dok radim nešto drugo, kad tražim neko svoje postojeće raspoloženje ili emociju u muzici, kad mi muzika sama izazove neko raspoloženje ili emociju... i tako dalje...a kad oću da se malo osjetim kao dio raje i da gucnem, tada može i narodnjak (i da se zapjeva ![]() ![]() evo npr.. okupi se neko društvo različitih profila i interesovanja...pije se i dođe do toga da se nešto zapjeva ili odsvira.....nešto mi ne ide da se počne "shine on you crazy diamond" ![]() ![]() ![]() Sreo sam je u malom kafiću... itd itd ![]() ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 27-05-2008 at 11:07 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ma sve ja tebe balti kapiram.. u potpunosti, i sve si ti upravu.. i ja sam takav, samo shto ne pevamo narodnjake nikad, jer nisam u takvom drushtvu.. nego ili repujemo omiljene pesme, ili dohvatimo gitaru pa pevamo azrine/balasheviceve hitove il neshto od bijelog dugmeta, chorbe i smaka.. i to ne zato shto sam birao drushtvo po muzichkom ukusu.. to su uglavnom sve ljudi koji su tu uz mene ceo zivot, al jbg.. isti su nam ukusi, i kapiramo se skroz.. kad uhvatim gitaru, svi znaju da je prva "poljubi me" a druga "usne vrele vishnje".. al, eto, jbg na ozbiljnom forumu - ozbiljni ljudi - uglavnom neozbiljna muzika.. zato sam se zabrinuo.. ono, jbt.. mozda sam ja prso.. mozda to treba tako.. ne znam..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa i treba tako...jbga,muzika ne treba da se svidi samo meni i tebi,nego i drugima...u cemu je poenta da napravis pesmu koja se ne dopada nikome,ili jako malom krugu ljudi...sam sebi da je pevas i uzivas u tome...
![]() ![]() ![]() btw.Slazem se da ova stvar rastura... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Jedno je kada neko izbaci nesto iz glave sto nije cuto do sada i to postane popularno, a drugo je kada neko kopira vec oprobane recepte iz kuhinje zvane komercijala. Ne kazem da za ovo drugo ne treba tehnicko umece, ali ne mogu da postujem jednako obe kategorije, jer ova prva ukljucuje inventivnost, radi cega ja i slusam muziku, a od cega je ova druga kategorija operisana.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|