Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Goran ?impraga

Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-05-2008, 11:05 AM   #10
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Subjektivnost vs Objektivnost

A bwe Lacky daj neko lakse pitanje, otvorio si temu filozofsku koja ce tesko da prodje na rumskom. Ako filozofiramo, a mozemo zasto da ne, onda mora da se dogovorimo da razmisljamo i pricamo u istim kategorijama. Po meni neka objektivnost postoji i u jednom muzickom projektu moze da se posmatra zanatski deo, muzicki deo, ideja koju nosi muzika, producentski deo, vizuelni deo omot i slicno, na kraju i tekst pesama- e sad ako je sve to na tom nivou uradjeno zanatski dobro i posteno, onda je ''to to'' i tada i kroz 20 godina. E sad zasto nesto ne uspeva to je druga tema i zavisi od mnogo faktora, po meni ja najvaznije da je nesto posteno i dobro odradjeno a da li ce da uspe ili nece manje je bitno, za muziku je vazno da je to dobro, pa ko kad ukapira ukapirace, ako ne, neko ce to slusati kroz 50 godina i potvrditi da je to dobro, ako je dobro, desava se u istoriji muzike da nije bilo uspeha projekata zato sto je projekat previse ispred vremena. Ne slazem se da je dobro za projekat pricati kako je los, to je samo marketing i nista vise, a marketing je djavolja nauka od govana pravi pitu, ali to ne znaci i dalje da je to pita i da je ukusna, heheheheheheh
Braca is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules