Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-05-2008, 03:32 PM   #31
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: Crnogorski HipHop

E, pa dobro onda....Milo mi je da to cujem...

Vec se prepadoh da niste jedni od onih smornih likova koji ne voli odredjeni zanr ili pod zanr samo zato sto vuce ka nekakvoj komercijali...

@Heat

Proci ce nervoza, drsh se..
Old 25-05-2008, 09:29 PM   #32
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
E, pa dobro onda....Milo mi je da to cujem...

Vec se prepadoh da niste jedni od onih smornih likova koji ne voli odredjeni zanr ili pod zanr samo zato sto vuce ka nekakvoj komercijali...

Što se mene tiče, nema ni govora o tome...nijesam ja od onih koji su "alergični" na komercijalni prizvuk, ja sam reko to više što se tiće teksta...nisam baš neki fan ovakve priče...volim kad procijenim da iza priče stoji neka poruka ili dobro usmjerena sprdnja ili satira...godinama nisam čuo novijem hip hopu kako stranom, tako našem , neku svežu žvaku ...kad sam bio mlađi, i sam sam pokušavao da pišem tekstove i repujem, al sam vidio da to uvijek vuče na nešto več ispričano, pa sam bačio tu rabotu....

meni je manje bitan i flow i beat i sve moguće...kad je rep u pitanju..tekst , tekst i samo tekst!

Last edited by balthazaar; 25-05-2008 at 09:32 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2008, 03:53 AM   #33
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

@oggy, ma to shto sam ja bio nadrkan ne znachi da nisam nisam mislio shto sam rekao... ali sigurno jesam rekao shto sam mislio..

enivej, prochitao sam svoj post, i idalje mislim isto.. daklem, shto manje minimalizma.. vratimo stari dobar hop u nashe nam zemlje i to sa shto manje semplovanja..

trudimo se, i dignimo to na vishi nivo..

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2008, 08:58 AM   #34
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post

meni je manje bitan i flow i beat i sve moguće...kad je rep u pitanju..tekst , tekst i samo tekst!

Pravi ljubitelj!

Ma dobro, naravno... Ne znam ni sam zasto sam uopste uzeo ovu da peglam prvo... Tako mi doslo... Valjda zbog toga sto mi je ovaj bit veseo, a ja bijah veseo toga dana...

@Heat

Na ovim linijama (a da su minimalizam, jesu, svjesno) nije nista semplovano... Sve gola yamaha cs2x i njene boje...

A sto se tice semplova, ne bjezim ni od toga... Sve je to hiphop
Old 26-05-2008, 07:22 PM   #35
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

pa znam da nije semplovano, nisam duduk.. nije to ono shto sam rekao.. rekao sam da se radi shto vishe dobre muzike i da tu stvarno bude ulozen trud.. a ne samo makazice "chop chop" kick snare hat.. jia jia.. i eto to je pesma..

e to ce sigurno razlikovati tebe, kao i mene od ostatka scene..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2008, 09:55 PM   #36
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Pa fuck.... Malchice nam se tu ukusi izgleda razlikuju... Ali nije to tako crno, nema potrebe da ja budem heatman ili ti rhino na kraju krajeva jel?

A sto se hiphopa kao hiphopa tice, on se odprilike i najcesce sastoji od 'chopchop' varijanti, bilo 'chopchop' mpc-om, bilo nuendo makzicama, bilo drum editorom, bilo fenom za kosu ako neko voli i moze.... Mislim da se ne lazemo, to je takav zvuk u globalu...

Nemam pojma... Kad vec pricamo o minimalizmu...Sad mi pade na pamet kad sam prije par godina na nekom kanalu prvi put cuo veeelikog princa i black sweat stvar, otkinuo sam na to kako moze da zvuci minimalni minimalizam... A lik ne da moze i maksimalni 'maksimalizam' nego moze sto oce i kad oce.....
Old 26-05-2008, 10:05 PM   #37
Max
Pro Member

Quote:
Nemam pojma... Kad vec pricamo o minimalizmu...Sad mi pade na pamet kad sam prije par godina na nekom kanalu prvi put cuo veeelikog princa i black sweat stvar, otkinuo sam na to kako moze da zvuci minimalni minimalizam... A lik ne da moze i maksimalni 'maksimalizam' nego moze sto oce i kad oce.....
Minimalizam podrazumeva ozbiljno znanje iz produkcije ..... i ozbiljan zvuk .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2008, 10:10 PM   #38
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Daleko od toga da sebe (pa sad nemam rijeci, nevidjena gupost i grijeh bi bilo reci uporedjujem) sa princom.... Ali pade mi na pamet taj primjer kao, eee ovo mi se svidja... i kako ovi ljudi uspiju ovako ovo??

A da znanje treba imati za minimalizam, naravno.... Kao i za sve drugo, ne?
Old 27-05-2008, 12:39 AM   #39
Max
Pro Member

Quote:
Daleko od toga da sebe (pa sad nemam rijeci, nevidjena gupost i grijeh bi bilo reci uporedjujem) sa princom.... Ali pade mi na pamet taj primjer kao, eee ovo mi se svidja... i kako ovi ljudi uspiju ovako ovo??

A da znanje treba imati za minimalizam, naravno.... Kao i za sve drugo, ne?
MA , napisao sam ovo zato sto sam puno vremena potrosio bas na Prince u i slicnim produkcijama ....

Kod nekih " napakovanih " produkcija , covek kroz tu gomilu dodje do rezultata koji su slicni ( ponekad i isti ) sa onim sa cime se uporedjuje , a onda pustis poslednju Chaka Kan .... i upadnes u bedak

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2008, 12:47 AM   #40
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

To sam bas sinoc preslusao, bas mi se dopalo, malo drugacije (ima tu svega).
LACKY is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules