|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Priznaj..ofarbao si ih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
to su vintage yamahe!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() ![]() pa da mi se slazu uza zid. Al to je specijalna ravnofrekventna boja za ns10ke. S tom bojom i KRKove farbaju (al samo Expose E8B). I dodaje malo u sabovima ![]() Sta ja sad imam jedini ovako matore yamahe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
kako te sluzi ova line 6ova karta? kakve su emulacije pojachala na njoj? kakvi su joj ulazi? valja li nechemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Na kraju ipak sve snimim spreko procesora (digitech, dok ne stigne vox ![]() ![]() Ali ipak radi za sve pare s obzirom da nije nesto extra skupa. Klinovi su kao i kod vecine simulacija vrlo upotrebljivi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
koju gitaru imash? poshto sam chuo dosta zalbi na rachun amp simulacija i distorzija.. isto tako sam i ja mislio, jer sam stalno ubadao squiera u komp.. al kad sam ubo gibson les paula (onaj bb kingov, ne znam tachnu oznaku), raspametio sam se.. jer chak i distorzije zvuche prilichno fino.. al jbg, evo trenutno imam mesa bugija mark 3 u studiju i gibsona, i iskreno, mrzi me da nameshtam mikrofone na mesu.. ubodem u komp i to je to.. doro.. aj nije bash da me mrzi, al uglavnom jako kasno uhvatim gitaru (kao sat sam u 3 am se 'vatam za gitaru) i iako imam gluvu sobu, ne zelim da odvrcem mesu.. pa se lepo bocnem.. u komp..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Mada sigurno zavisi i od toga kakve ti gitare trebaju. Kapiram da ako je ne guras u prvi plan i ako ti nije glavni instrument u pesmi onda bi mogao lepo da posluzi i line6. Ja sam radio neki gospel hor gde ima hi gain gitara u pozadini i ispalo je skroz ok, ali kada snimam neki punk ili hc onda jednostavno ne mogu dobiti zeljeni rezultat. Mada to je verovatno do mene jer sam cuo neke pristojne hc/punk snimke radjene sa line6. Mada sigurno i druge stvari u lancu uticu na krajnji usnimak. A meni je ipak ovo samo hobi (:
www.ludekrawepunk.com www.myspace.com/ludekrawe www.myspace.com/studioheadroom www.headroom-production.com Last edited by dawid; 26-05-2008 at 11:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ne kazem da je mesa losha, savrshena je.. ali me mrzi da je koristim.. pogotovo shto nije moja..
![]() aj videcu da probam nedje ovog line sixa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
evo za sad je ovako cekam dizajn stola da odradim i da skupim finansije pa ce to izgledati kako treba znam da je ko na djubristu ovako al' ... , jx8p je na popravci (uskoro ko nov
![]() ![]() ![]()
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 27-05-2008 at 11:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |