Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 25-05-2008, 05:48 PM   #11
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Lexicon pcm91 vs VSS3

Zidar ce da ti nazida katedralu ako treba samo mu daj osnovne smernice, ali to ne govori da je on Arhitekta

Apsolutno...

Ali ja sam hteo da kazem da ako nesto servisiras, moras i da znas kako radi, zar ne ? (zavisno od kvara, npr. svako ce umeti da zameni gumice na klavijaturi , ali ne i da zameni neki chip i sl) Osim toga ja sam i pravio EQove i kompresore, kao i mixete. Sta je sad tu arogantno ? Nisu to bili neki Lexiconi i Soundcrafti, ali dovoljno da covek prakticno nauci kako to radi.

Pitanje: Sta tacno od onih cinjenica koje sam izneo nije tacno ? I zasto arogantno ? Pa ja sam se trudio najiskrenije da to bude onako u duhu rasprave... Ukrasio smajlijima... Bas nisam insistirao na necemu toliko da to ode u aroganciju... Bar mi se cini. Mozda ja ne umem s recima...

Takodje ni vi ne znate kakvog ja znanja i iskustva imam... Dakle to je obostrano. Samo zato sto sam 'junior member' ne znaci da sam nov u ovome... Naprotiv.

I tako... Mozemo do 101 i nazad. Ako neko ne kaze konkretno gde sam to ispao glup u pogledu cinjenica koje sam izneo neka se ne javlja i neka me ne vredja. Ukazite mi na moje neznanje ako vec hocete diskusiju. Ja nikog ni jednom reciju pre ovoga nisam napao niti slicno... Ali opet, mozda ne umem s recima bas najbolje, kao sto rekoh...

pozz

Last edited by psionic; 25-05-2008 at 05:59 PM.
psionic is offline  
Old 25-05-2008, 06:27 PM   #12
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Lexicon pcm91 vs VSS3

Slusaj, ukoliko ti sam ne shvatas sta nije u redu sa tobom i tvojim nastupom na ovom forumu (a verovatno se ne zaustavlja tu), iako ti je pola foruma pokusalo to objasniti, na manje ili vise grub nacin, onda si realno, u problemu, koji mi ne zelimo da resavamo, niti nas se tice. Poslednji put te u ime Rumskog foruma opominjem da obratis paznju na aroganciju, i flagratno krsenje moderatorske odluke da se tema koju si usrao, zakljuca. Ja ovu zakljucavam, i na bilo koji pomen o tome sa tvoje strane, bice sankcija, tako da, ti, iskreno, savetujem da se okanes, i promuvas se malko okolo po forumu, ima tu nekih lepih i tebi sigurno korisnijih nacina trosenja vremena.
Toliko.
Arthur is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules