Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-05-2008, 01:28 PM   #21
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: Crnogorski HipHop

e super je ova druga pesma ! me like it

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2008, 01:33 PM   #22
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Danke, danke
Old 24-05-2008, 07:32 PM   #23
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

pa pazi nema shta mnogo da se pricha o mixu.. poshto je cela pesma minimalizam.. shto se tiche low enda, moze da prodje.. mada ja bih josh nabudzio onu sub 808micu.. i digao na glavnom kicku fq izmedju 90 i 100 hz.. da bude unaj pravi dre "tup".. btw, mislim da bi mogli malo poraditi na "flowu"..

eto ga..

btw, da nisi ti radio "necu zvaku vrati mi kusur?" poshto mi je to i dan danas vrh pesma..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2008, 07:40 PM   #24
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
pa pazi nema shta mnogo da se pricha o mixu.. poshto je cela pesma minimalizam.. shto se tiche low enda, moze da prodje.. mada ja bih josh nabudzio onu sub 808micu.. i digao na glavnom kicku fq izmedju 90 i 100 hz.. da bude unaj pravi dre "tup".. btw, mislim da bi mogli malo poraditi na "flowu"..

eto ga..

btw, da nisi ti radio "necu zvaku vrati mi kusur?" poshto mi je to i dan danas vrh pesma..

He he, nisam to radio....

A sto se flowa tice.... Jebem li ga.... Znas ono kad napises rime i snimis sve u 2 sata... Mada volim taj trip rada s vremena na vrijeme... Pravi rap
Old 24-05-2008, 07:55 PM   #25
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

pa dobro to i ja tako radim, i vecina nas.. bar ponekad.. i nikad ne pridajem toliko znachaja na doradjivanje teksta.. treba sve to sirovo da zvuchi kao da ti je odmah izashlo iz glave, ali vremenom (videcesh) ce vam se razviti stil pisanja i flow ce vam se poboljshati.. poshto je sve do pisanja teksta, a vrlo malo do disanja.. bar u toku snimanja.. tehnika disanja se vidi da li je uvezbana tek kada izadjete na binu...

poz
Old 24-05-2008, 09:42 PM   #26
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Rhino je stari hiphoperski vuk Emisija na radiju u kojoj je on učestvovao je bila tada gotovo jedini izvor svježeg hip hopa za žedne (a tada i rijetke) crnogorske rep fanove Snimah tada ja na kazete te emisije...ah ti dani Moram ga malo pofalit Nije vam ovaj od juče

Što se tiče ovoga rada sa tehničke strane - nemam neke zamjerke, ali ovakav hip hop nije baš moja "šolja čaja" što bi rekli braća Šveđani tako da neću da sudim o bilo čemu, osim da je stvar odrađena sasvim ok što se tiče tehničke strane

pozdrav!
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2008, 07:32 AM   #27
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Vidim da svi nesto slabo zvakate ovaj 'novi' synthie clubie kind of hiphop... Sto???

Mislim, kapiram da su vam se popeli na polne organe razni usa likovi koji su tu da ‘samo’ mlate kintu… (i meni su veelika vecina)

Ali sve cesce i cesce nailazim na komentare tipa (i u svojoj ekipi gdje sam ja nekako ispao zaduzen za 80% beatova i 100% produkcije) vrh je beat, ali ajde tako ti svega molim te makni ove clap-ove i vrati one old skul ‘TSHHH’ snerove i slicno…

Pa… Ponekad sam ljut na svijet oko sebe, pa napravim neku ‘old school sirovinu sa predebelim subom’ a ponekad se probudim posle 36 popijenih vodki sa zujanjem u glavi i usima, opet presrecan, jer sam se sinoc dobro proveo i kresnuo neku dobru ribu, pa mi dodje da pjevam…

Eto tako, skoro… Prije neki dan… Napravim neku ‘grime/industrial/pomalo dnb/square bass’ bolest od instrumentala i naidjem na salve odusevljenja kod ekipe… Kao woooow ‘tvrdo’ sranje… Do ovde josh ni englezi nisu stigli??? Shkotska skola hiphop-a… Pa padanje od smijeha… Kontaktiraj mitchell brotherse, prodaj, obogati se.. A sto to ‘tvrdo’ vise uopste znaci??

Na neke mi ‘beatove’ odkidaju tranceri…. Znaci sve mi zavisi od raspolozenja… Kad radim za sebe, ne hebem zivu silu.. Radim kako mi dodje emocija…

A i ne znam sto se raspisah ovoliko…

Uzdravlje

Last edited by Rhino; 25-05-2008 at 07:35 AM.
Rhino is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2008, 01:19 PM   #28
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Vidim da svi nesto slabo zvakate ovaj 'novi' synthie clubie kind of hiphop... Sto???

Mislim, kapiram da su vam se popeli na polne organe razni usa likovi koji su tu da ?samo? mlate kintu? (i meni su veelika vecina)

Ali sve cesce i cesce nailazim na komentare tipa (i u svojoj ekipi gdje sam ja nekako ispao zaduzen za 80% beatova i 100% produkcije) vrh je beat, ali ajde tako ti svega molim te makni ove clap-ove i vrati one old skul ?TSHHH? snerove i slicno?

Pa? Ponekad sam ljut na svijet oko sebe, pa napravim neku ?old school sirovinu sa predebelim subom? a ponekad se probudim posle 36 popijenih vodki sa zujanjem u glavi i usima, opet presrecan, jer sam se sinoc dobro proveo i kresnuo neku dobru ribu, pa mi dodje da pjevam?

Eto tako, skoro? Prije neki dan? Napravim neku ?grime/industrial/pomalo dnb/square bass? bolest od instrumentala i naidjem na salve odusevljenja kod ekipe? Kao woooow ?tvrdo? sranje? Do ovde josh ni englezi nisu stigli??? Shkotska skola hiphop-a? Pa padanje od smijeha? Kontaktiraj mitchell brotherse, prodaj, obogati se.. A sto to ?tvrdo? vise uopste znaci??

Na neke mi ?beatove? odkidaju tranceri?. Znaci sve mi zavisi od raspolozenja? Kad radim za sebe, ne hebem zivu silu.. Radim kako mi dodje emocija?

A i ne znam sto se raspisah ovoliko?

Uzdravlje

Pa i nije bas da ja ne varim new school
Jan is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2008, 02:30 PM   #29
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

nije do podele ns i os.. nego do kompleksnosti beata.. ako je svaki ovakav onda je bzvz.. ako samo to furash onda je bzvz.. al ako imash zanrovske promene, onda je kul..

nadrkan sam, nadam se da me razumesh.. aj poz
Old 25-05-2008, 03:13 PM   #30
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Ako si nadrkan, onda ne treba da dajes komentare o necijem radu, zar ne?

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules