|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
e i da.. ne mogu da skapiram nosoroze koji si ti od ovih svih odje.. btw, nigrutin pokidao na onoj drugoj traci.. tvrdo sranje..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
@Heat
Ovo je 'prvi' mix..... Ono.... Par sati, i tako to.... Ajde pricaj sto ti najvise smeta u zvuku slobodno... Pa zbog toga sam je i okachio.... Za visoke sam odma rekao u prvom postu... Ali bar to nije problem. Ja sam licno zadovoljan low endom (s cim inace mucim najvecu muku).. Btw ja sam ti prvi na prvoj i ref, poslednji na drugoj...
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
e super je ova druga pesma ! me like it
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Danke, danke
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
pa pazi nema shta mnogo da se pricha o mixu.. poshto je cela pesma minimalizam.. shto se tiche low enda, moze da prodje.. mada ja bih josh nabudzio onu sub 808micu.. i digao na glavnom kicku fq izmedju 90 i 100 hz.. da bude unaj pravi dre "tup".. btw, mislim da bi mogli malo poraditi na "flowu"..
eto ga.. ![]() btw, da nisi ti radio "necu zvaku vrati mi kusur?" poshto mi je to i dan danas vrh pesma.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
He he, nisam to radio.... A sto se flowa tice.... Jebem li ga.... Znas ono kad napises rime i snimis sve u 2 sata... Mada volim taj trip rada s vremena na vrijeme... Pravi rap
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
pa dobro to i ja tako radim, i vecina nas.. bar ponekad.. i nikad ne pridajem toliko znachaja na doradjivanje teksta.. treba sve to sirovo da zvuchi kao da ti je odmah izashlo iz glave, ali vremenom (videcesh) ce vam se razviti stil pisanja i flow ce vam se poboljshati.. poshto je sve do pisanja teksta, a vrlo malo do disanja.. bar u toku snimanja.. tehnika disanja se vidi da li je uvezbana tek kada izadjete na binu...
poz |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|