Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-05-2008, 03:17 PM   #11
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Crnogorski HipHop

Oces da mi kazes da ove dve sytnh linije koje nose pesmu (ono jes da su proste al opet) ne lice previse jedna na drugu?

Evo ti spojena po dva loop-a od obe stvari, pa sam vidi...

http://www.speedyshare.com/891208563.html

I ovo ti dobronamerno kazem, a ne da bih srao tu, jer najvise mrzim ljude koji traze dlaku u jajetu.
Jan is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2008, 03:35 PM   #12
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Znaci, imas imas ove visoke i ovaj niski kratki lead koji ima 4 tona, ne znam kako da ti objasnim koji lead, ali raspored tonova i tonovi su isti ko u space nigrutinu...Znao sam da ne treba da komentarisem.

Ma, ne, ne..... Sve ok....

Ajde pusti jedno za drugim u plejeru.... Slican je takt jebem li ga... Slucajno...

S tim sto je na spejs nigrutinu ono sempl iz 'E' koji je pitchovan za +1 u acidu, pa se vraca na 'E'. Tako mi zvuci.....

A ovo je odsvirano na 1..... Oko njega je i poceo beat da se stvara... 'F' - 'Fis' i nazad...

A i karakteri zvuka sluze drugim svrhama

A vidis, juce kad sam uzeo da mixam stvar (a nisam je cuo dugo, dosta davno je ovo snimano) sam se mrvicu smorio jer me malo podsjetilo na snoopa/nate dogga - lay low..... Ova mi nije pala na pamet...
Old 23-05-2008, 03:47 PM   #13
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Oces da mi kazes da ove dve sytnh linije koje nose pesmu (ono jes da su proste al opet) ne lice previse jedna na drugu?

Evo ti spojena po dva loop-a od obe stvari, pa sam vidi...

http://www.speedyshare.com/891208563.html

I ovo ti dobronamerno kazem, a ne da bih srao tu, jer najvise mrzim ljude koji traze dlaku u jajetu.

Ihh, ne vidjeh ovaj post jer ne pogledah drugu stranu odma... Ali nije isti tonalitet...

Slicni majku im.... Eto i ajs zna ovu stvar odavno... Nesmiksanu, pa mi nista ne rece... Pojma nemam.... Smorih se malo sad
Old 23-05-2008, 03:57 PM   #14
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Ihh, ne vidjeh ovaj post jer ne pogledah drugu stranu odma... Ali nije isti tonalitet...

Slicni majku im.... Eto i ajs zna ovu stvar odavno... Nesmiksanu, pa mi nista ne rece... Pojma nemam.... Smorih se malo sad

Nije mi cilj bio da te smorim, nego da te navedem da promenis to i da stavis drugaciju liniju, nije isti tonalitet ali je odnos nota isti ili se za polu-stepen razlikuje...Samo promeni to i bice full...Inace rep je dobar, a ovu zensku cini mi se da sam cuo vec i ona je dobra...Samo promeni taj synth da ti konji kao sto sam ja ne bi nabadali na nos da lici na Spejs Nigrutin-a hahaha...Inace dobar je beat, i to, samo sto ja ne volim ovakav hiphop...A sto se zvuka tice, tripujem da odnos vokala moze bolji da bude, druga strofa mi je znatno tisa od prve, a treca jaca i od prve i druge, i onda zenska tisa od trece...Inace mi je okej zvuk, al mi jos uvek zvuci nedoradjeno
Old 23-05-2008, 04:19 PM   #15
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Aha, to za vokale sam tek danas provalio... I ne samo to ...

A inace sto se tice 'ovakvog hiphop-a' ovakav je morao bit za ovakvu temu.... Ima tu za svakoga ponesto, pa i za tebe 100%

A sto se tice ove linije, cisto sumnjam da cu da je mijenjam.... Pa ako publika pocne da sere oko toga snimicemo spejs clubbing
Old 23-05-2008, 04:24 PM   #16
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

@jan

Kad si pitao za 'liniju' na pocetku threada ja sam mislio da pricas o onoj spejs liniji sa spejs nigrutina pa mi nista nije bilo jasno.....

Zasto ne moze edit nego ispisah 36 postova vise???
Old 23-05-2008, 08:03 PM   #17
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
@jan

Kad si pitao za 'liniju' na pocetku threada ja sam mislio da pricas o onoj spejs liniji sa spejs nigrutina pa mi nista nije bilo jasno.....

Zasto ne moze edit nego ispisah 36 postova vise???

Pa napisao sam ti duboki lead synth...Nisam znao kako drugacije da ti objasnim...Ma okej mi je stvar, ja inace ne slusam ovakav rep, ali je super stvar, imate svi dobar flow i tekst i to...
Old 24-05-2008, 01:37 AM   #18
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

kul skroz.. i nije mi ovaj synth tolko ajzakovski.. al ae.. ja bih ga ostavio.. podseca me malo na d fence.. kako se zove grupa?

btw, skroz mi je kul.. produkcija bash nije vrh vrhova.. pa ne bih zato da je neshto komentarishem.. najvishe mi smetaju ovi visoki.. i ovaj treci lik mi je ono.. hmm.. nije mi to to.. ovaj shto se dere "male skachite da se tresu sise" mora josh da vezba.. i ova riba mora josh dosta da vezba.. i ovo "ajmo pichke" mnogo iskrenije treba.. hahahah..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2008, 03:49 AM   #19
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

e i da.. ne mogu da skapiram nosoroze koji si ti od ovih svih odje.. btw, nigrutin pokidao na onoj drugoj traci.. tvrdo sranje..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2008, 01:16 PM   #20
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

@Heat

Ovo je 'prvi' mix..... Ono.... Par sati, i tako to....

Ajde pricaj sto ti najvise smeta u zvuku slobodno... Pa zbog toga sam je i okachio.... Za visoke sam odma rekao u prvom postu... Ali bar to nije problem.

Ja sam licno zadovoljan low endom (s cim inace mucim najvecu muku)..

Btw ja sam ti prvi na prvoj i ref, poslednji na drugoj...

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules