|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, pa to je njegov Show Program!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
od onoga sto sam cuo u polufinalu,a nisam cuo sve...
Laka je moj favorit,cak mi se javlja da ce biti pobednik ![]() Zato sto ima elemente superstara... a pre svega lucidnost... u svom je filmu... (sinoc sam imao prilku da cujem ceo njegov album) svi ostali su blede kopije,imitacije,"likovi iz crtanih filmova",amaterski pokusaji da se lici na neke prave zvezde... totalno nesinhronizovani stajling voditelja i voditeljke... a styling voditelja nesinhronizovan sam sa sobom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je ovaj stajling primereniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Sela baba na banderu,popisala cika Peru.....................Dajte ljudi pa nije to sve tako crno.Ovo je vhrunski izorganizovano ko god da je to uradio.Imamo prefiks da sve sto se u nasoj zemlji uradi nevalja uvek su nam drugi bolji.Nepostujemo sami sebe,kako ce nas drugi postovati?Zato i imamo navalu interpretatora iz drugih zemalja,dajemo im prostora koliko god pozele a kod njih nema ni traga od nase muzike(Jednostavno nepostojimo).Cenimo sebe da bi nas cenili drugi.Ipak je pesma evrovizije kod nas,to je velika stvar.Ljudi su dosli u nasu zemlju,kupuju nase suvenire upoznaju nasu kulturu.Valjda ce ukapirati da nismo ljudozderii ili vec kako nas po svetu predstavljaju.Svaka cast Rts-u i celokupnoj organizacii.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evrovizija super izgleda, ali to neznaci da mi nemozemo da se rugamo, nekim stvarima koje mozda manje ili vise stoje. I to je deo tradicije,i ne samo kod nas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Laka favorit
![]()
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
da
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evrovizija | Tribal_kg | Pricaonica | 61 | 21-12-2007 02:14 PM |
-= Evrovizija 2006 - Grcka =- | ProkDu | Pricaonica | 24 | 22-05-2006 01:23 PM |
Eurovizija (srp. Evrovizija)?! | Dezutilo | Razno | 18 | 24-05-2005 12:06 AM |