|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vrhunac je voditelj sa RTSa koji voditeljku Jovanu bar 10 puta naziva Jelena
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
milinko pantic ? :]]]]]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
mene je impresionirala video ekipa, tj kamere i sl, pa sam se setio ko to zapravo radi pa me nije vise cudilo..... - ekipa sto radi Formulu 1 !!!!!!
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ko je komentarisao program? Uglavnom je ranije to radila cini mi se Duska (ex 3K), ovog puta je bio muski glas. Jel to pao neki dogovor, ili se neko zakacio sa nekim?
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I za informaciju, u tehnickom aspektu nema niti jednog srbina, kako tonu tako ni slici.
Last edited by LACKY; 21-05-2008 at 01:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
ziva istina, znam vec mesecima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Bio sam sinoc u Areni na generalnoj probi ovog prvog polufinala i veceras odgledao sve to na TV-u.Utisci su razliciti.Osim osecaja velicine, sama scena me nije bas impresionirala,ali u samom TV prenosu izgledalo je jako dobro u cemu i jeste poenta.Zvucni utisak,sto se tice nekih pesama,potpuno razlicit.Dok su u Areni na svoj onoj snazi Finci zvucali kao "Ramstajn",na TV-u su mi bili kao "Osvajaci".Jermenka na koju su u publici svi odlepili i cija pesma na svim onim kilovatima prosto nosi,na TV-u bar meni ne ostavlja taj utisak,mada devojka odlicno peva.Slicna prica je i sa Grkinjom.Mali iz Crne Gore zvuci glasovno mnogo zrelije nego sto ima godina,ali pesma ocigledno nije pun pogodak.Isti utisak i u Areni i na TV-u na mene su ostavili San Marino,Poljska(moj favorit),Bosna,Holandija(po meni zasluzila finale) i Rusija.Bosanac je osvezenje,mada stvarno lici na neku "pozajmicu" iz 80-tih.Poljakinja(tj. Amerikanka) glasovno jako dobra(odlicna boja,jako dobra tehnika i kontrola glasa),mada ume malo da nervira to povremeno oponasanje Selin Dion i slicnih... pesma-"americka pop klasika" tj. sve na svom mestu.San Marino-jako zanimljiv.Rumunska pesma po meni bi jedino imala smisla da je otpeva Al Bano na San Remu u prigodnom aranzmanu.Rus je OK.,ali nije bas za padanje u nesvest.Pesma nije bas toliko jaka koliko je cela prica napumpana.Cuje se odlicna produkcija,ali se prica otprilike tu i zavrsava.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evrovizija | Tribal_kg | Pricaonica | 61 | 21-12-2007 02:14 PM |
-= Evrovizija 2006 - Grcka =- | ProkDu | Pricaonica | 24 | 22-05-2006 01:23 PM |
Eurovizija (srp. Evrovizija)?! | Dezutilo | Razno | 18 | 24-05-2005 12:06 AM |