| 
 | |||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  20-05-2008, 06:00 PM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Jan 2005 Location: Srbija 
				 |  Re: Indigo Redback Limited Edition 

to je virus sound engine , jedina razlika mozda u polifoniji i nesto  "kao" od serije virus c pa nadalje filter emulira rad Moog filtera (hehh!) ali nema tu neke velike razlike i druga bitna stvar sto nije u domenu sounda , crven lcd ekran koji posle par minuta neverovatno iritira oci | 
|   |   | 
|  20-05-2008, 08:03 PM | #2 | 
| mod?rateur analogue Join Date: Jun 2004 Location: outer space 

jest ba, zezno sam . to je indigo II ustvari odn. unutra je Virus C.    C u odnosu na B ima dodatni eq po partu, 8 voiceva polifonije vise, i sa operacionim sustavom 6/6.5 navise , ako se ne varam, ima taj tzv moog filter. koji zvuci odlicno, ali nema veze s moogom. meni osobno je drazi njihov standardni agresivni filter koji malcice "vuce" na ms-20. znaci iritira oci kazes? steta, uvijek mi je to crveno bilo sexy.. | 
|   |   | 
|  21-05-2008, 09:49 AM | #3 | 
| Member Join Date: Jan 2008 Location: CPU 
				 |  Re: Indigo Redback Limited Edition | 
|   |   | 
|  21-05-2008, 12:33 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 

Kako kome, ja nemam Virus C sa crvenim  displejom pa me i dalje iritira crveni displej....posebno ako ga pogledam.

__________________ Be more PRO less TOOL... | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 10:45 AM | 
| Izasla Chandler Limited i Abbey Road VST/AU verzija EMI TG12413 Limitera | belu | Audio Software | 30 | 28-02-2008 05:42 PM |