|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() stringsi su nabacani oko 11 am, ali meni kul zvuche.. tu i tamo bih promenio neki deo, i sigurno cu ubaciti josh jedan bar ritma da bude malo "klubskiji" aranzman.. ![]() hvala na komentu imenjache i javni se kad si u bgu.. Quote:
![]() ![]() poz svima |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
moj omiljeni tempo je 3 bita manje ... tacno je na nekoj sredini mozes da cepas sa nekim sporijim elektrom ili da cepsnes na +8 po potrebi tj 147 :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
hahahah.. dobro, blizu sam bio.. aj sad..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ma kul
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ma ne smaraj vishe trk kuci dok nisam zaspao..
![]() uh uh.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Eh, nisam procitao to za mix.. Samo sam preleteo preko teksta..
![]() Stringsi su dobro osmisljeni ali mi nekako to ne svuci ok.. Verovatno ce to u mixu da zvuci mnogo bolje.. ![]() Kad budem u Bg-u obavezno cu svratiti da snimim studio i cisto da se druzimo.. ![]() Moguce i da je do reverba.. Jednostavno, tu gitaru malo bolje smesti i bice do jaja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
bacio sam jedan sonoxov reverb i sve potrpao u njega jer kad dignem altiverb padne mi sistem.. hahah..
![]() ![]() btw, 'fala vi josh jednom na komentaru.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
E, ovako
Sasvim fino odsvirano! Ima posve zanimljivih djelova i elemenata ! Trebaće ovdje posla sa miksom...Sasvim je zanimljiva kombinacija sitlova i fazona, međutim , meni ovjde nedostaje neka tema koja će da povezuje ove elemente...ovo se bukvalno pretvara u sasvim drugu pjesmu negdje posle polovine...to je sigruno bio i cilj kad ste je stvarali, međutim, po mom ukusu je čitava stvar kasnije otišla u potpuno drugom smjeru i gotovo da je izgubila nit sa početkom i to sve u 4 minuta! Za takve poduhvate bih ja lično radio stvar od 15-20 minuta i da se ovi "činovi" sporije i laganije razlivaju i kasnije, naravno, vrate na temu - osnovu pjesme - koju ti ovdje nemaš (ili meni tako zvuči) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova stara pesma Eeva - STILL THE SAME WOMAN | Eeva_r&b | Promocija radova | 31 | 28-01-2009 11:40 PM |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |