|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
Logic 8 bez problema radi i sa VST,koristi se FX pansion vst-au adapter i sve radi odlicno.Na XP-u audio suite koliko ja znam ne radi.Verujem da bi ti samo dobar Power Mac ili Mac pro bio dovoljan ali ako vec hoces da druga masina gura plugove onda je verovatno najbolje resenje program Logic Node koji dobijas uz Logic 8 i preko njega imas vezu sa drugom masinom koja takodje mora da bude Mac.Ako hoces da vezes i PC,resenja postoje ali ja to nikada nisam radio pa ti o tome ne mogu puno reci.Kada Mac dobro nafilujes ram-om,moze mnogo toga da pogura,ako vezujes PC jedino iz razliga sto vst-a za Mac "nema" mnogo,samo opusteno,ima svega,od reasona(revire,standalone) do virtual gitarista.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Nije toliko zbog nedostatka VST-ova, jer koliko je meni poznato jako je puno toga dostupno za i za PC i Mac. Primjerice svi Native Instrumentsi
![]() Vi?e bi i?ao na to da rasteretim malo mac, jer koristim poprilično zahtjevne simofonične sampleove i VST-ove , a čini mi se pametna ideja da imam Mac kao glavnu radnu stanicu koja bi "vukla" pluginove i VST-ove iz male farme PC-ova. ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]()
Ako uzmes Mac,videces i sam da li je potrebna jos neka masina pa,ako treba.....mada sumnjam da ce trebati.16 giga rama zna svasta da gurne
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
A sta ces sa plugovima, za Intel Macove ih bas ima na pretek.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]()
Sta npm nema?
|
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Znam i ja da ima, samo nema para.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]()
Ma i ne pricamo o parama.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
E, blago onom ko u ovom poslu ne prica o parama, nego furaj Logic 8, 16 giga rama i uzmi jos jedan mac ako ti zafali????????????? Brate!!!!! Cemu onda komentari, kad se u tom slucaju odmah zna sta treba koristiti i kako!
![]() Last edited by Combo; 16-05-2008 at 03:04 PM. |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
Nisi ti skontao post.Ne pricamo o parama za plug-inove.Mada....i kada se o opremi ovde prica,najcesca je dilema kako napraviti studio za 100$
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Vibrator
|
![]()
zakljucavam, kad vec ne moze drugacije..
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?ta mo?e da odradi UAD-2 SOLO ? | MrHeavy | DSP forum | 15 | 22-07-2010 05:32 PM |
mo?e jedan advice | komplxx | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 22-04-2006 12:53 PM |